DISTRIBUIȚI

Brighton & Hove și Bournemouth este primul meci din Premier League din 2018 , partida contând pentru etapa cu numărul 22 . Meciul va fi arbitrat de Michael Oliver iar cei care doresc să urmărească partida o pot face pe canalul EuroSport 1 .

Brighton & Hove Albion F.C. ocupă în clasament poziția a 12 a cu 22 de puncte și cu un golaveraj de 15 goluri marcate și 25 de goluri primite . Pe propiul teren „The Seagulls” a disputat zece partide , trei le-a câștigat de cinci ori a remizat și de două ori a părăsit terenul învinși . Formația antrenată de Chris Hughton are o medie de 1 gol marcat pe meci și de 1,2 goluri primite în meci . Din cele dueluri de pe propiul teren , Brighton nu a primit gol în patru partide . În ultimul meci din campionat Brighton & Hove a remizat , scor 0-0 în deplasare cu Newcastle Utd .

În această partidă , gazdele nu pot conta pe serviciile mijlocașului Steve Sidwell fiind accidentat .

De cealaltă parte A.F.C. Bournemouth a învinso sâmbătă pe Evrton cu scorul de 2-1 și a urcat până pe poziția a 14 a în clasament , acumulând 20 de puncte . „The Cherries” cum sunt supranumiți cei de la Bournemouth au după 21 de etape 20 de goluri marcate și 32 de goluri primite . Echipa antrenată de Eddie Howe a disputat în deplasare în acest sezon zece partide , a câștigat două , alte două s-au terminat la egalitate și șase partide le-au pierdut .

Antrenorul Eddie Howe nu se poate baza în acest duel pe șapte jucătorii : Junior Stanislas , Charlie Daniels , Harry Arter , Bradley Smith , Tyrone Mings , Adam Federici și Jermain Defoe .

De două ori s-au duelat în 2017 cele două formați Bournemouth impunânduse în ambele dueluri , în turul acestui campionat s-a impus cu 2-1 pe propiul teren iar a doua întânlire s-a disputat pe 19 septembrie în Cupa Ligi , atunci scorul a fost 1-0 .

Pronostic : sub 2,5 goluri – cotă 1,57 (Winmasters)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ