DISTRIBUIȚI

Glenn Murray (35 de ani) a marcat 5 din cele 10 goluri reușite de Brighton în acest sezon, dar atacantul englez are probleme medicale după o contuzie și ar putea absenta sâmbătă, de la partida cu Wolverhampton! Meciul din etapa a 10-a a Premier League are loc de la ora 17:00.

Managerul Chris Hughton trebuie să ia o decizie în privința lui Murray, iar dacă acesta nu va fi apt de joc, pe postul de vârf ar putea intra internaționalul român Florin Andone. Andone încă își așteaptă debutul în Premier League, dar se luptă pentru titularizare cu olandezul Jurgen Locadia, care are un gol marcat în 14 meciuri la Brighton.

În funcție de scor, Andone ar putea fi folosit și după pauză, fiind singura variantă ofensivă de pe bancă, cu excepția lui Locadia. Brighton este pe locul 12 în clasament (golaveraj 10-13), în timp ce Wolverhampton, una dintre revelațiile acestui sezon, se află pe locul 9 (golaveraj 9-8).

BRIGHTON ESTE REDUTABILĂ PE TEREN PROPRIU
Cele două formații au stiluri diferite de joc, dar ambele pun mare accent pe organizarea defensivă. Wolves este o echipă care pasează bine și se simte confortabil atunci când are mingea în posesie, în timp ce Brighton preferă mai degrabă contraatacul și va lăsa inițiativa oaspeților.

Acasă, echipa lui Florin Andone a pierdut doar un singur meci din 4 jucate în acest sezon (cu Tottenham), iar „lupii” lui Nuno Espirito Santo au doar un eșec în 4 deplasări. Ne așteptăm la o primă repriză echilibrată, cu puține ocazii de gol.

HUGHTON ARE UN BILANȚ BUN CU WOLVERHAMPTON
Moralul este solid în tabăra gazdelor, deoarece „pescărușii” au două victorii consecutive cu 1-0 în campionat, contra lui West Ham și Newcastle. Wolverhampton a pierdut etapa trecută cu Watford (0-2), dar vine cu un lot complet pe AmEx Stadium și speră să lase în spate evoluția modesta de pe teren propriu.

Statistica ne arată că Brighton a câștigat toate cele 6 meciuri jucate în prima ligă contra lui Wolverhampton, iar managerul gazdelor, Chris Hughton, are un singur eșec în 8 meciuri disputate contra „lupilor” (bilanț 3-4-1).

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM
* Cel mai periculos jucător al oaspeților va fi mexicanul Raul Jimenez, implicat în 5 din cele 9 goluri marcate de echipa sa în acest sezon
* Fiecare din ultimele 8 meciuri jucate de Wolverhampton s-au încheiat cu mai puțin de 3 goluri înscrise, la fel cum s-a întâmplat în 5 din cele 9 partide ale lui Brighton
* În niciunul din ultimele 4 dueluri directe nu s-a întâmplat să marcheze ambele echipe

Pronostic : X2 pauza / X2 final – cotă 1,53

Lasă un răspuns