DISTRIBUIȚI

Marti seara, de la ora 21:45, Bromley primeste vizita celor de la Braintree, in runda cu numarul 18 din Vanarama National League, prima non-liga din fotbalul inferior englez.

Inca favorita, dar cu o cota in crestere, Bromley are o misiune destul de grea, vazandu-se nevoita sa incerce sa demonstreze ca esecul de la finalul saptamanii trecute a fost o simpla intamplare. Aceasta a marcat la Boreham Wood, insa, a fost insuficient pentru a obtine toate punctele si a cedat cu 1-2. A fost prima infrangere dupa o serie foarte buna de patru etape aproape perfecte, care au adus-o pe locul 15, unde se poate “lauda” cu cele 20 de puncte acumulate, dar si cu un golaveraj negativ, -4.

Desi se afla in lupta pentru evitarea retrogradarii, ocupand penultimul loc, cu zece puncte, a reusit ca dupa o serie negative care a durat ceva timp, sa puna capat datorita victoriei obtinute la finalul etapei anterioare.  Reece Grant a fost omul care a adus succesul echipei sale, al doilea al sezonului, gratie golului venit pe finalul meciului contra lui Dover. Pare o echipa usor in degringolada cand joaca in deplasare, din opt astfel de intalniri, patru au fost infrangeri si una singura a reprezentat victoria.

Braintree a fost echipa care in ultimii opt ani si-a pus mereu la punct adversara, castigand in fata lui Bromley. In urma cu aproape doi ani, cand s-au intalnit ultima data, a fost 5-0, dar s-au schimbat lucruri intre timp. Pe de alta parte, Bromley a crescut in joc, in timp ce Braintree este intr-o continua scadere. Paradoxal, aflata la retrogradare, Braintree primeste greu goluri cand joaca pe teren strain, aproape unul in fiecare meci.

Pronostic : sub 1,5 goluri în prima repriză – cotă 1,44

Lasă un răspuns