DISTRIBUIȚI

Joi, de la ora 16:30, Gaz Metan Mediaș evolueaza în “16”-imile Cupei României pe terenul Bucovinei Rădăuți, formație din Liga a treia (Seria 1). Ultima dată când a jucat în Moldova în Cupă, contra unui rival de eșalon inferior, Gaz Metan a suferit o înfrângere dezamăgitoare!

În 2014, Gaz Metan se deplasa la Rapid CFR Suceava, unde pierdea cu 0-1. În formația de atunci a sucevenilor era titular și Daniel Bălan, actualul antrenor-jucător de la Rădăuți! Golul victoriei a fost marcat de Mircea Negru.

Din ultimele informații, de această dată prim-divizionara va aborda partida cu toți titularii. Interesant este faptul că vom asista și la un duel fratricid în partida de miercuri, între Cosmin Buziuc (Bucovina) și Alexandru Buziuc (Gaz Metan). Cei doi au mai fost rivali pe teren și în trecut.

BUCOVINENII VIN DUPĂ O ÎNFRÂNGERE CU OȚELUL ÎN CAMPIONAT
Bucovina Rădăuţi a ajuns până în şaisprezecimile de finală ale Cupei României după ce a eliminat pe parcurs formaţiile Sănătatea Darabani (scor 1-0), Foresta Suceava (scor 1-0) şi Ştiinţa Miroslava (2-0, după prelungiri). Formația din nordul țării se află pe locul 7 în Liga a 3-a și vine după o înfrângere cu Oțelul, scor 0-1.

Înainte de acest meci Bucovina ajunsese la 3 succese consecutive, în campionat reușind să treacă de Sporting Liești (2-0) și Metalul Buzău (2-1).

Gaz Metan e pe locul 6 în Liga 1 și are două victorii consecutive, cu Hermannstadt (1-0) și U Craiova (3-2). Gazonul nu se prezintă în condiții ideale.

Pronostic : Gaz Metan marchează peste 1,5 goluri – cotă 1,57

Lasă un răspuns