DISTRIBUIȚI

Bulgaria – Norvegia 09.09.2018. Bulgaria si Norvegia se vor intalni de la ora 21:45, in a treia grupa din Divizia C a Ligii Natiunilor. Din aceasta grupa mai fac parte Slovenia si Cipru.

Echipa naţională a Bulgariei a debutat cu o victorie în Liga Naţiunilor, câştigând pe stadionul „Stožice” din Ljubljana cu scorul de 2-1 (1-1) în faţa Sloveniei, în Grupa 3. Golurile au fost marcate de Bozhidar Kraev (FC Midtjylland) în minutele 3 şi 59 pentru oaspeţi, respectiv Miha Zajc (FC Empoli), în minutul 40, pentru gazde.

Formaţia antrenată de Petar Hubchev a câştigat, însă a fost dominată clar de sloveni, care au avut 58%-42% posesie, 5-2 şuturi pe spaţiul porţii, 6-4 şuturi pe lângă poartă sau 8-0 cornere. Până la urmă a contat faptul că „Лъвовете” au câştigat 3 puncte pe terenul Sloveniei. Dacă vor reuşi duminică să câştige şi cu Norvegia, ar face un pas mare de a câştiga grupa.

Gazdele au patru jucători accidentaţi pentru meciul cu Norvegia, fundaşul Anton Nedyalkov (Ludogorets Razgrad), mijlocaşii Mihail Aleksandrov (Arsenal Tula) şi Ivaylo Chochev (US Palermo) şi atacantul Spas Delev (Pogoń Szczecin). Jucătorii au un moral bun, pentru că vin după un succes în Slovenia şi au 3 victorii în ultimele 4 meciuri disputate.

Reprezentativa Norvegiei a câştigat fără prea mari emoţii meciul disputat acasă pe stadionul „Ullevål” din Oslo cu Cipru. Scorul final a fost 2-0, cele două goluri ale scandinavilor fiind înscrise de căpitanul Stefan Johansen (Fulham FC), în minutele 21 şi 42. A fost a 10 victorie din 10 întâlniri ale norvegienilor cu ciprioţii.

Formaţia antrenată de Lars Lagerbäck a dominat clar jocul cu Cipru, având 57%-43% posesie, 3-2 şuturi pe spaţiul porţii, 8-1 şuturi pe lângă poartă sau 13-2 cornere. Acum, „Løvene” au ca obiectiv să obţină un rezultat pozitiv şi în Bulgaria, pentru că acum aceasta a devenit principala adversară pentru locul întâ, după ce s-a impus cu scorul de 2-1 în Slovenia.

Oaspeţii nu au jucători accidentaţi sau suspendaţi pentru meciul de duminică cu Bulgaria. Singura absenţă va fi portarul André Hansen (Rosenborg Trondheim), care s-a retras de la echipa naţională înaintea meciului cu Cipru. Jucătorii au un moral foarte bun, pentru că vin după un succees cu Cipru şi au nu mai puţin de 5 victorii consecutive.

Pronostic : Norvegia marchează – cota 1,45

Lasă un răspuns