DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, de la ora 17:00, asistăm la un duel din zona retrogradării în Premier League, între două formații aflate în stări de spirit diferite. Burnley a legat două victorii consecutive în campionat pentru prima dată după 6 luni, în timp ce Huddersfield este ultima clasata și are cel mai slab atac (3 goluri marcate). Burnley e favorita la victorie pe teren propriu!

BURNLEY NU MAI ESTE „DISTRASĂ” DE ALTE COMPETIȚII
Trupa lui Sean Dyche recuperează terenul pierdut în startul sezonului, când formația de pe „Turf Moor” a fost afectată de programul încărcat din preliminariile UEFA Europa League. Eliminată recent din Cupa Ligii de Burton Albion (1-2), Burnley trebuie să se concentreze doar pe campionat de acum înainte, pentru a ieși din zona periculoasă a clasamentului.

După victoriile cu Bournemouth (4-0) și Cardiff (2-1), Burnley are șansa celui de-al treilea succes consecutiv în campionat. Huddersfield este adversarul ideal pentru un astfel de scenariu! Iar asta pentru ca oaspeții sunt în picaj total și au trei înfrângeri consecutive. Alb-albaștrii nu au arătat mare lucru etapa trecută, cu Tottenham (0-2).

BURNLEY, O FORMAȚIE INCISIVĂ, CARE OBȚINE MULTE CORNERE
Problema echipei lui David Wagner este că nu are resurse ofensive cu excepția sclipirilor lui Van la Parra și Mounie. În schimb, Burnley este o formație incisivă, care joacă agresiv acasă și care ar trebui să tranșeze în favoarea sa multe dueluri fizice. În plus, viteza lui Lennon poate destabiliza oricând defensiva oaspete. Gazdele au ceva probleme de lot, cu Brady, Gibson, Pope și Tarkowski accidentați. Dar Sean Dyche nu disperă: „Toți fotbaliștii din lot își cunosc rolul și știu că pot contribui la rezultatele noastre”.

Huddersfield are cele mai slabe statistici ofensive din Premier League, iar cele două meciuri cu Burnley din sezonul trecut s-au încheiat cu același scor, 0-0. Huddersfield este pe ultimul loc în clasament (golaveraj 3-16), în timp ce gazdele sunt pe poziția a 12-a (golaveraj 9-11).

Totodată, Burnley este pe locul 5 în Premier League la numărul de centrări expediate (142), iar fundașii lui Huddersfield se pot aștepta la un asediu aerian permanent, care ar putea produce multe cornere.

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM
* 11 meciuri consecutive fără victorie are Huddersfield în Premier League * 58 de șuturi la poartă au reușit oaspeții în 7 etape: ante-penultimul loc în Anglia * 5 meciuri directe s-au disputat de la ultima victorie a lui Burnley cu Huddersfield

Pronostic : victorie Burnley – cotă 2.15

Lasă un răspuns