DISTRIBUIȚI

Turf Moor din Burnley va fi luni cu începere de la ora 17:00 gazda întânliri dintre formația locală Burnley și Liverpool , partidă contând pentru etapa cu numărul 22 din Premier League . EuroSport 1 va transmite în direct această partidă .

Burnley F.C. antrenată de Sean Dyche se află pe poziția a 7 a în clasament , cu 34 de puncte și cu un golaveraj de 18 goluri marcate și 17 primite . „The Clarets’ vine după două egaluri , 2-2 cu Manchester United și 0-0 cu Huddersfield , ambele partide le-a disputat în deplasare . În 6 partide din 10 jucate pe propiul teren Burnley nu a încasat gol .

Pe patru jucători nu poate conta gazdele în această întânlire : Robbie Brady , Tom Heaton , James Tarkowski și Stephen Ward .

De cealaltă parte , Liverpool F.C. se află pe locul 4 în claasment , cu 41 de puncte având un golaveraj de 46 de goluri marcate și 24 de goluri primite . cinci victorii , trei remize și două înfrângeri a reușit trupa antrenată de Jürgen Klopp în partidele disputate în deplasare . Liverpool a ajuns la 15 partide în care nu a cunoscut înfrângerea . În ultimul meci de campionat „The Reds” a învins cu scorul de 2-1 formația Leicester City .

Pe șase jucătorii nu se poate baza Jürgen Klopp în această deplasare , Daniel Sturridge , Marko Grujic , Alberto Moreno , Jordan Henderson , Nathaniel Clyne și Adam Bogdan .

În meciul tur , disputat pe Anfield , cele două formați au remizat scor 1-1 .

Pronostic : ambele marchează – cotă 2,00 (NetBet)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ