DISTRIBUIȚI

Marti seara, de la ora 21:45, pe “Burton upen Trent” avem fotbal din Carabao Cup, Burton primeste vizita celor de la Burnley, in cadrul saisprezecimilor acestei competitii.

Surprinzator de artagoasa in meciul pe care l-a avut la finalul saptamanii trecute, Burton a profitat de avantajul de a juca acasa si a dispus cu 2-1 de Sunderland, o formatie care se afla in moarte clinica, dar chiar si asa n-a reusit sa urce mult in clasamentul League One, acolo unde ocupa locul 15. Se pare ca terenul propriu este cel care o tine la suprafata, dar la fel de bine s-a descurcat si in Carabao Cup. Fiind adversara a lui Shrewsbury, in primul tur a trecut cu 2-1 de aceasta. Burton a surprins din nou in turul anterior, atunci cand a primit vizita lui Aston Villa, echipa pe care  a reusit sa o invinga cu 1-0, la singurul sut trimis pe spatiul portii si asta dupa ce in minutul 46 avea toate schimbarile facute, adversarul ratand si o lovitura de la 11 m.

Echipa probabila: Evtimov -Akins; McFadzean; Turner; McCrory – Quinn – Sordell; Allen; Fraser; Templeton – Boyce

De partea cealalta, saptamana aceasta poate sa fie cea mai fericita de cand s-a reluat sezonul competitional si afirm asta deoarece Burnley a bifat prima sa victorie din campionat. Cu putine zile in urma a evoluat acasa, cu Bournemouth, reusind sa se impuna cu 4-0. Pentru ca a jucat destule meciuri si in tururile preliminare ale Europa League, aceasta intra pentru prima oara in Carabao Cup, clasarea buna din editia trecuta de Premier League a permis acest lucru. Totusi, Sean Dyche stiu ca este un tehnician care isi doreste un trofeu pentru echipa sa, iar acesta este cel mai accesibil si din acest motiv astept sa vad o echipa aproape de cea pe care o va trimita si la Cardiff, la finalul acestei saptamani, cand are loc urmatoarea etapa.

Echipa probabila: Heaton – Bardsley; Long; Mee; Ward – McNeil; Defour; Westwood; Gudmundsson -Wood; Barnes

Clar diferenta de ligi este una semnificativa, dar asa cum ne-a demonstrat si in tururile anterioare, Burton este o echipa care are mare noroc. Astept ca acesta sa se sfarseasca in fata unei echipe dornice sa isi bucure fanii si sa obtina rezulate notabile, cum ar fi si calificarea in optimile Carabao Cup. Nu e prima oara cand se intalnesc, in 2011, in aceeasi competitie, a fost 3-3 dupa timpul regulamentar, Burnley castigand cu 6-3 dupa prelungiri.

Pronostic : Burnley se califică – cotă 1,55

Lasă un răspuns