DISTRIBUIȚI

Caen si Montpellier ne asteapta cu un meci echilibrat pe care runda cu numarul 7 il programeaza. Miercuri, de la ora 20:00, pe “Stade Michel d’Ornano” urmeaza sa vedem deznodamantul acestui joc.

Caen a intampinat ceva dificultati in urma meciului de sambata seara, atunci cand a deschis scorul prin Faycal Fajr, dar apararea nu a putut mentine ritmul ridicat pe care Saint Etienne l-a aratat in partea a doua a jocului si a pierdut cu 1-2, ceea ce inseamna ca ramane cu un singur succes, ocupand locul 16, cu 6 puncte. Pare ca statutul de echipa gazda ii convine mai mult, ii place sa riste fiind incurajata de publicul venit pe “Michel d’Ornano”, astfel, dupa doua astfel de jocuri are tot atatea remize cu goluri. Interesant este ca echipele pe care le-a intalnit n-au fost deloc de pluton, a reusit sa le tina in sah atat pe Nice (1-1), cat si la Lyon (2-2).

Montpellier daca face performanta aceasta o sa se datoreze exclusiv jocurilor pe care le-a facut pe teren propriu, acolo unde a reusit in etapa trecuta sa se impuna la limita, 1-0 a fost scorul partidei pe care a sustinut-o contra lui Nice. A ajuns la cinci etape consecutive fara esec, drept pentru care a acumulat 11 puncte, fata de cele 13 pe care le are echipa aflata pe locul al doilea. Totusi, contrar afirmatiei mele din prima parte a descrierii lui Montpellier, aceasta ne-a aratat ca in acest inceput de sezon isi poate duce cu bine la capat deplasarile, fiind una dintre cele doua echipe care dupa primele doua astfel de intalniri au strans maximum de puncte.

Mereu cand am ales un pariu in meciurile lui Montpellier m-am gandit ca nu este o echipa care sa riste mult si asta ne-o arata si acum. 1.7 este media golurilor inscrise in cele sase meciuri pe care le-a avut pana acum, combinata cu cea reusita de Caen, avem sanse ca din nou sa vedem un duel echilibrat, asa cum o arata si cotele. Totusi, in conditiile in care Caen este o echipa care acasa se avanta in ofensiva, as putea forta putin lucrurile in speranta ca ocaziile nu or sa lipseasca si o sa avem parte de goluri, dar nu primele 20 de minute.

Pronostic : fără gol în primele 20 de minute – cotă 1,42

Lasă un răspuns