DISTRIBUIȚI

Marți seara, de la ora 20:30, pe „Stade Michel d’Ornano” din Caen, gazdele primesc vizita celor de la Toulouse. Partida contează pentru etapa a 18-a și are implicații serioase în lupta pentru evitarea retrogradării.

Caen este pe locul 18 în acest moment, care ar duce la barajul de menținere, dar mai păstrează un singur punct avans în fața lui AS Monaco. Trupa preluată de curând de Thierry Henry arată mai bine, iar în ultima lună a câștigat două meciuri. Adversara lui Caen, Toulouse, nu este scăpată nici ea de emoții – ocupă poziția a 15-a, cu doar 5 puncte peste linia retrogradării.

CAEN, FĂRĂ VICTORIE DIN LUNA SEPTEMBRIE

Gazdele au câștigat doar două meciuri din cele 17 jucate în acest campionat. Cea mai recentă victorie datează din 29 septembrie, acasă cu Amiens, 1-0. De atunci, formația lui Fabien Mercadal a înregistrat 4 remize și 5 înfrângeri.

Caen a smuls un punct norocos în ultimul joc, pe terenul lui Strasbourg. A fost 2-2 prin golul reușit de Khaoui pe finalul meciului, după ce Strasbourg a ratat mai multe ocazii mari de a se desprinde pe tabelă.

MECIURILE DIRECTE AU OFERIT FOARTE PUȚIN SPECTACOL

Din 2014 și până în prezent, Caen și Toulouse s-au aflat față în față de 7 ori. De fiecare dată s-au marcat cel mult două goluri. Ba mai mult, au trecut mai bine de 4 ani de când s-a consemnat un meci cu gol în ambele porți – un 3-3 pe 20 septembrie 2014.

În sezonul trecut, Toulouse s-a impus acasă cu 2-0, iar la Caen partida s-a încheiat fără goluri.

Moralul este bun pentru oaspeți, care vin după aproape două săptămâni de pauză. Ultima etapă disputată, pe 5 decembrie, a consemnat un succes mare, în deplasarea de la Reims, 0-1, prin unicul gol marcat de Issiaga Sylla.

SE DUELEAZĂ DOUĂ DINTRE CELE MAI SLABE OFENSIVE DIN LIGUE 1

Toulouse a înscris doar 14 goluri, în timp ce Caen a punctat o dată în plus. Mai slab decât cele două formații stau din acest punct de vedere doar Guingamp și Nice (12), respectic Reims (13), dar ele compensează cu defensive mult mai bine organizate.

Pentru acest meci, Caen nu va putea conta pe fundașul Alexandre Djiku, accidentat la genunchi. Oaspeții au nu mai puțin de 3 absențe majore: Sanogo, Vidal și Fortes, toți lăsați acasă pentru acest meci din cauza problemelor fizice.

Pronostic : sub 2,5 goluri – cotă 1,57

Lasă un răspuns