DISTRIBUIȚI

Marti dimineata, de la ora 11:00, ne delectam cu tenis de la Linz (Austria), unde are loc primul tur al competitiei WTA. Camila Giorgi, locul 32 mondial, o intalneste pe frantuzoaica Pauline Parmentier (locul 49 WTA), aflata la apus de cariera. Jucatoarea din Italia se simte foarte bine la Linz, unde a jucat si finala. Giorgi e o specialista a suprafetei hard, unde isi etaleaza din plin calitatile. 

Camila Giorgi, din Italia, este una dintre senzatiile circuitului feminin. O jucatoare agresiva, cu serviciu foarte puternic, Giorgi e foarte greu de batut pe hard, intr-o zi buna! Suprafata de la Linz o ajuta pe Camila, care are nevoie de un procentaj bun la primul serviciu pentru a-si elimina adversarele. In 2014, Giorgi a jucat finala turneului contra Karolinei Pliskova, dar a pierdut 7-6(4), 3-6, 6-7(7) in fata jucatoarei din Cehia.

Giorgi joaca mai bine in turneele europene

In 2018, Giorgi spera sa ajunga din nou in fazele superioare, pentru ca tabloul sau nu este tocmai dificil. Prima misiune o are contra Paulinei Parmentier, o jucatoare puternica fizic, dar care nu rezista foarte mult in schimburile mai lungi. Giorgi vine dupa o infrangere surprinzatoare la Wuhan, cu Alexandra Krunic, dar revenirea pe teren european ar trebui s-o ajute destul de mult.

Inainte de turneul chinez, Giorgi a jucat finala de la Tokio contra lui Naomi Osaka, dar japoneza a castigat norocos, desi Camila a fost aproape de castigarea unui set. Parmentier vine de asemenea dupa victorii care dau incredere: frantuzoaica a castigat turneul de la Quebec (Canada) dupa ce le-a invins pe Kudermetova, McHale, Lepchenko, Watson si Jessica Pegula. Dintre acestea, doar Watson se poate apropia de nivelul lui Giorgi, iar serviciul favoritei ar trebui sa faca diferenta aici.

Pronostic : Peste 19,5 game-uri – cotă 1,73

Lasă un răspuns