DISTRIBUIȚI

Cardiff City, locul 19 în Premier League, primește duminică, de la ora 18:00, vizita lui Burnley, în etapa a 7-a din Premier League. Burnley este doar pe locul 16 și ambele formații au nevoie de victorie pentru a ieși din zona retrogradării.

Cardiff este încă fără succes în acest campionat, în timp ce Burnley are o victorie la activ, obținută runda precedentă.

Pe „Cardiff City Stadium”, gazdele au în sfârșit ocazia de a se impune în fața propriilor fani. Având în vedere că galezii au trebuit să le facă față lui Arsenal (2-3) și Manchester City (0-5) în ultimele dispute de acasă, Burnley chiar reprezintă un rival accesibil.

Etapa trecută, Burnley a câștigat pe teren propriu cu Bournemouth (4-0), dar apoi a suferit un eșec dezamăgitor în Cupa Ligii Angliei, pe terenul lui Burton (1-2). Dacă Wood și Vydra vor fi blocați de fundașii alb-albaștri, atunci Cardiff are o șansă bună să obțină puncte vitale.

ULTIMELE TREI MECIURI DIRECTE AU FOST REMIZE
Ultimele 3 dueluri directe s-au încheiat la egalitate (iar 4 din ultimele 5 au fost remize), acestea având loc în eșalonul secund: 0-0, 2-2, 1-1. În acest moment, Cardiff are golaveraj 3-14, iar Burnley 7-10, dar cifrele ofensive ale oaspeților au fost îmbunătățite de succesul clar din etapa trecută.

Cardiff are parte de o atmosferă caldă la meciurile de acasă și fanii rămân optimiști, chiar dacă echipa lui Neil Warnock a încasat cel puțin trei goluri de la granzii Arsenal, Man. City și Chelsea.

Într-un sondaj realizat pe site-ul oficial al clubului, 42% dintre fani cred că fotbaliștii lui Cardiff vor reuși salvarea de la retrogradare, în ciuda startului foarte slab de sezon!

BURNLEY NU SE DESCURCĂ PREA BINE ÎN DEPLASĂRI
Burnley nu o echipă redutabilă în deplasări, unde a ajuns la o serie de 5 etape consecutive fără victorie. Cele două formații și-au rezolvat însă problemele cu accidentările și ar trebui să vedem un duel aprig pentru puncte, presărat cu multe dueluri fizice agresive.

Burnley ar putea obține multe cornere la Cardiff, fiind echipa cu cele mai multe centrăriexpediate în acest sezon de Premier League: 134, la egalitate cu Man City!

Pronostic : sansa dubla X2 – cotă 1,53

Lasă un răspuns