DISTRIBUIȚI

Marti, incepand cu ora 14:30, se va disputa partida Caroline Wozniacki – Petra Kvitova, din cadrul Grupei Albe a Turneului Campioanelor.

Atat Caroline Wozniacki, cat si Petra Kvitova au dezamagit la prima partida de la Turneul Campioanelor. Cele doua jucatoare au fost invinse fara drept de apel de catre Karolina Pliskova si Elina Svitolina. Astfel, duelul direct dintre cele doua capata o importanta deosebita: sportiva ce va fi invinsa va parasi, cel mai probabil, Turneul Campioanelor.

In alta ordine de idei, stilul pe care-l practica Wozniacki si Kvitova este diametral opus. Jucatoarea daneza este recunoscuta pentru o defensiva imperiala, in vreme ce Kvitova este o jucatoare de atac. Tocmai acest fapt corobrat cu rezultatul celei mai recente intalniri directe (2-1 pentru Kivtova in februarie, la Doha) ne trimite cu gandul catre un duel extrem de disputat. In consecinta, vom investi intr-un numar ridica al game-urilor.

Cele doua sportive se cunosc extrem de bine. Primul duel direct din totalul celor 14 a avut loc in urma cu 9 ani, la Bastad. Pana in prezent, scorul directelor este in favoarea cehoaicei, 9-5.

Pronostic : peste 8,5 game-uri in primul set – cota 1,42

Lasă un răspuns