DISTRIBUIȚI

Joi seara, incepand cu ora 21:45, “Mestsky fotbalov stadion Morislava Valenty” gazduieste duelul din Grupa I a Ligii Natiunilor, Cehia – Ucraina.

Cehia duce o lupta apriga pentru a ramane in aceasta Grupa I si a nu merge in Liga a treia, dar pentru asta trebuie sa scoata rezultate bune in fata unor nationale precum Slovacia si Ucraina. In goana dupa peformanta, selectionata antrenata de Karel Jarolim a avut o serie de meciuri de pregatire inaintea debutului Campionatului Mondial, atunci cand a fost partener de antrenament pentu Australia (0-4), cat si pentru Nigeria (1-0). In vederea acestei competitii nu s-a pregatit in mod deosebit, programul nefiind unul favorabil pentru a-si putea permite meciuri test, Jalorim avandu-si elevii sub comanda timp de cateva zile.

Ucraina a fost mai mereu la un pas de a merge la turneele finale, dar mereu s-a gasit o echipa care sa incheie pe locul secund, asa cum s-a intamplat in calificarile pentru Cupa Mondiala, cand trei puncte a fost intre ea si Croatia, echipa care s-a calificat la baraj pentru turneul final, ajungand sa joace in ultimul act. Esticii nu au avut nici ei in program meciuri test, Liga Natiunilor fiind o competitie creata special pentru ca in locul unor partide de pregatire sa joace unele cu miza. Konoplyanka&Co. sunt fara esec in acest an, desi toate meciurile au avut loc in confruntari de pregatire, avand drept rivale nationale precum Arabia Saudita, Japonia, Maroc si Albania.

Ambele echipe au inclienatie spre defensiva, desi Ucraina este antrenata de un fost mare atacant, Andriyi Shevchenko, aceasta are stilul sau d ejoc prin care a reusit deseori sa iasa in fata. Cehia este la fel, cu Jarolim la carma s-a aratat dispusa sa iasa la joc, insa, de data aceasta, fiind si primul meci al acestei competitii, astept un joc joc bine gandit tactic, in care sa se astepte greselile adversarilor. In definitiv si un rezultat de egalitate este bun, avand in vedere ca aduca un punct. In alta ordine de idei, astept sa vedem un meci echilibrat, cu cel mult doua goluri.

Pronostic : sub 2,5 goluri – cotă 1,53

Lasă un răspuns