DISTRIBUIȚI

Celta Vigo și Getafe încheie etapa cu numărul 7 din La Liga, luni, de la ora 22:00. Galicienii vin după două remize consecutive, cu Valladolid și cu Valencia, în timp ce „albaștrii” au ținut-o în șah în ultima etapă jucată pe Alaves, care putea să le egaleze, cu o victorie, pe Real și Barcelona.

DOUĂ ECHIPE INCONSTANTE ȘI IMPREVIZIBILE
Și în clasament, cele două formații sunt apropiate. Celta, pe 7, cu 9 puncte acumulate, iar Getafe pe 10, cu un punct mai puțin. Ambele sunt echipe imprevizbile, capabile atât să câștige cu Sevilla, în deplasare (Getafe), sau cu Atletico (Celta), dar și să piardă cu Girona (Celta), sau să fie ținute în șah acasă de Valladolid (Getafe).

Tocmai de aceea, meciul de la Vigo este unul deschis oricărui rezultat, așa cum o arată și istoricul partidelor dintre cele două combatante.

În ultimele cinci meciuri directe jucate, Getafe a acumulat două victorii, iar Celta, una, în timp ce restul de două partide au fost remize.

FĂRĂ ABSENȚE IMPORTANTE ÎN CELE DOUĂ LOTURI
Antrenorul lui Celta, Antonio Mohamed, avertizează tocmai asupra imprevizibilității unei echipe ca Getafe. *”Va fi un examen de răbdare pentru a-i deschide pe cei de la Getafe, la fel cum am pățit pe Mestalla. Sunt o echipă foarte ordonată și care stă bine fizic. Cel mai bine ne-am simți dacă nu i-am lăsa să ajungă prea mult la minge și să muncim pentru a o recupera imediat, dacă o pierdem”.

Din punct de vedere al indisponibililor, cei doi antrenori stau destul de bine. Mohamed îl are absent doar pe Sofiane Boufal, în timp ce Jose Bordalas nu se poate baza Maksimovic, Alejo și Robert Ibanez.

O victorie a oricărei echipe ar propulsa-o pe cea care o reușește în grupul formațiilor din zona cupelor europene

Pronostic : 1-3 goluri în prima repriză – cotă 1,53

Lasă un răspuns