DISTRIBUIȚI

Meci crucial pentru ”The Hoops” pe teren propriu, joi, 8 noiembrie, de la ora 22:00. Înaintea duelului din etapa a 4-a a grupei B, seria este condusă de RB Salzburg (9p.), urmată de RB Leipzig (6p.), Celtic (3p.) și Rosenborg (0p.). În cazul unui eșec, coroborat cu cel puțin un egal scos de Salzburg, scoțienii vor fi eliminați din punct de vedere matematic din cursa pentru calificare.

În tur, a fost 2-0 pentru germani. Aceștia se vor califica dacă vor învinge la Glasgow, iar Rosenborg nu va câștiga cu ”colegii de corporație” din Salzburg.

MORAL REFĂCUT ÎN CAMPIONAT
”Alb-verzii” și-au revenit în liga internă, acolo unde au trecut în weekend cu 5-0 de Hearts, ajungând astfel pe locul 2, cu 25 de puncte, cu unul mai puțin decât liderul… Hearts. Mai mult, Celtic mai are de disputat un meci în plus. 13-0 este golaverajul celor din Glasgow, în ultimele trei meciuri din competițiile scoțiene.

În perspectiva duelului din UEL, lucrurile nu stau așa roz pentru elevii lui Brendan Rodgers. Doar două goluri au izbutit să înscrie ”The Bhoys” în faza grupelor. Nici perspectiva duelului cu o echipă germană nu e încurajatoare: în 23 de dueluri istorice, Celtic nu a reușit cu nemții decât trei victorii și cinci remize.

APĂRAREA, PUNCTUL FORTE
RB Leipzig vine după o serie incredibilă de șase meciuri oficiale fără gol primit. În Bundesliga, ”taurii roșii” au învins-o cu 3-0 în weekend pe Hertha și, cu 19 puncte, sunt la cinci lungimi de liderul Borussia Dortmund. Cu nouă goluri încasate, cei din Leipzig au cea mai bună apărare din Bundesliga.

Un fapt curios este că golgeterul echipei, Timo Werner (opt reușite în toate competițiile stagionale), încă nu a jucat în actualul sezon din grupele UEL. În prima etapă, a fost accidentat, iar în următoarele două jocuri a rămas pe bancă.

Arbitru a fost delegat spaniolul Javier Estrada. Ajuns la 42 de meciuri inter-țări, ibericul a dictat în total 11 lovituri de pedeapsă în cariera sa internațională, nu mai puțin de nouă fiind în beneficiul gazdelor.

Pronostic : X2 & peste 1,5 goluri – cotă 1,50

Lasă un răspuns