DISTRIBUIȚI

Vineri 5 ianuarie 2018 , de la ora 21:30 pe Stadionul Jan Breydelstadion din Brugge , formația locală Cercle Brugge primește vizita celor de la OH Leuven ,într-un meci contând pentru etapa cu numărul 7 din liga seundă belgiană .

Cercle Brugge KSV ocupă poziția a doua în clasament cu 11 puncte și cu un golaveraj de 13 goluri marcate și șase primite . În precedentele două partide disputate în liga secundă , trupa pregătită de José Riga a obținut două victorii , ambele în deplasare , 0-3 cu Roeselare și 2-3 cu Westerlo . Cercle Brugge a jucat și o partidă amicală pe 30 decembrie , împotriva formației Elche (Spania) formație pe care a învinso cu scorul de 2-1 .

Oud-Heverlee Leuven este pe locul 3 în clasament , cu 9 puncte și cu un golaveraj de 6 goluri marcate și 5 goluri primite . În ultima partidă disputată în campionat , formația pregătită de Nigel Pearson a învins pe propiul teren cu scorul de 2-1 formația Lierse .

De 18 ori s-au duelat cele două echipe în istorie , Cercle Brugge reușind să câștige cinci dintre ele , OH Leuven reușind nouă victorii , alte patru dueluri terminânduse la egalitate . Ultima întânlire dintre cele două formatii a avut loc pe 8 decembrie 2017 , Cercle Brugge și OH Leuven terminând la egalitate , scor 1-1 . În ultimele cinci dueluri directe ambele echipe au marcat minim câte un gol .

Pronostic : ambele marchează – cotă 1,77 (NetBet)

LĂSAȚI UN MESAJ