DISTRIBUIȚI

Eșecul FCSB din ultima etapă, 0-1 acasă cu Concordia Chiajna, a readus-o pe CFR în zona primului loc. Clujenii sunt pe poziția secundă, cu 20 de puncte, cu unul singur mai puțin decât liderul. Vineri, 19 octombrie, de la ora 21:00, în etapa a 12-a, ardelenii țintesc o nouă victorie, contra unei echipe incomode din Liga 1. Moldovenii lui Flavius Stoican sunt pe poziția a 9-a, cu 14 puncte.

CONCEICAO, RECONFIRMAT
După o perioadă de convulsiuni, situația la campioana en-titre pare să se stabilizeze. Patronatul s-a despărțit de președintele Iuliu Mureșan, dar protejatul acestuia, antrenorul Toni Conceicao, a fost reconfirmat în funcție. Calmarea spiritelor a dus și la o stabilizare a situației sportive. CFR a obținut în runda trecută o victorie foarte importantă, 2-1 pe terenul Astrei Giurgiu, una dintre revelațiile acestei toamne.

TOT ȚUCUDEAN…
Internaționalul din atacul clujean este ”fac-totum” la CFR. Cu reușita de la Giurgiu, George Țucudean a ajuns la cota 8 în topul goleadorilor, alături de craioveanul Mitriță.

Atenție: CFR nu a mai câștigat acasă în ultimele patru jocuri oficiale de pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”. Ultimul triumf în fața propriilor fani datează din 19 august, 3-1 cu Dinamo!

LA IAȘI REVINE QAKA
Țucudean și Culio sunt la limita suspendării, ambii având câte trei ”galbene”. Ieșenii au pierdut acasă cu 1-2 contra Viiitorului în ultima etapă, pierzându-l și pe fundașul Frăsinescu, suspendat pentru cumul de cartonașe.

În schimb, revin în echipă doi titulari de drept, Qaka și Sin, suspendați în jocul cu echipa lui Gheorghe Hagi.

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM
* CFR are un palmares zdrobitor cu ieșenii, din 2012 încoace. Clujenii au câștigat de 11 ori, au scos cinci egaluri, în vreme ce moldovenii nu se mândresc decât cu două triumfuri. * Ultima victorie a Politehnicii contra ”alb-vișiniilor” datează din 7 august 2015. A fost 2-1 la Iași, antrenori fiind Nicolo Napoli, respectiv Francisc Dican.

Pronostic : victorie CFR Cluj – cotă 1.42

Lasă un răspuns