DISTRIBUIȚI

Sambata, de la ora 17:00, “Stamford Bridge” se va umple datorita meciului pe care Chelsea il sustine in compania lui Bournemouth, intr-un duel din runda cu numarul 4 din Premier League.

Chelsea este una dintre cele trei echipe care pana in prezent au punctaj maxim si asta datorita stilului spectaculos de joc impus de tehnicianul italian Maurizio Sarri. Desi in Italia se joaca inchisa, conducerea albastrilor a facut cea mai buna alegerea cand a ales sa-l curteze pe fostul antrenor al lui Napoli, deoarece acesta este adeptul partideloc spectaculoase. La fel am putut sa vedem de fiecare data, iar in cele trei partide scurse deja din acest sezon am avut trei partide castigate de Chelsea, in care s-au dat cel putin trei goluri. Printre acestea cea mai frumoasa a fost in runda a doua, cand trecut cu 3-2 de Arsenal. Nici ea de la finalul saptamanii trecute nu a fost rea, Eden Hazard si si un autogol al unui jucator de la Newcastle a facut diferenta, partida terminandu-se cu 2-1 in favoarea londonezilor.

In taraba celor de la Bournemouth este bucurie, echipa a reusit ca pana in aceasta runda sa ramane neinvinsa, singura partida in care a cedat puncte a fost remizat pe care a obtinut-o in fata lui Everton, in runda anterioara. A fost 2-2, “ciresele” revenind de la 0-2 intr-un timp foarte scurt si asta datorita reusitelor lui Joshua King si Nathan Ake. Ofensiva a fost punctul cheie, Bournemouth se afla acum pe locul 5, cu sapte puncte, datorita celor minim doua goluri inscrise de oamenii pe care Eddie Howe ii are in atac. 3-0 a fost scorul meciului pe care „ciresele” l-au castigat la mijlocul acestei saptamani, contra divizionarei Milton Keynes, in Carabao Cup.

Meciul pare unul dezechilibrat si asta pentru ca se joaca la Londra, pe “Stamford Bridge”, daca Bournemouth ar fi fost echipa gazda, acum vorbeam cote mult mai echilibrate. In conditiile in care vorbim despre doua formatii care joaca spectaculos, au o medie de cel putin trei goluri inscrise in meciurile in care ele au fost angrenate, ultimele doua dispute directe au adus si ele cel putin trei modificari de scor, cred ca aceasta este cifra in jurul careia se invarte si numarul de goluri inscrise in meciul de sambata.

Pronostic : peste 2,5 goluri – cota 1,47

Lasă un răspuns