DISTRIBUIȚI

Pe 4 octombrie, de la ora 22:00, în grupa L din Europa League, Chelsea și MOL-Vidi se întâlnesc în premieră în cupele europene. Londonezii au câștigat cu 1-0 la PAOK Salonic, în timp ce trupa din Szekesfehervar a cedat pe teren propriu, cu 0-2, în fața lui BATE Borisov.

ANGLIA, ÎN DRUMUL SPRE SUCCESUL ISTORIC DIN 1985
Cel mai mare succes din istoria clubului maghiar datează din 1985, atunci când gruparea se chema Videoton. ”Roș-albaștrii” au ajuns până-n finală, pierdută în dublă manșă în fața lui Real Madrid. În sferturile de finală au trecut, după loviturile de departajare de Manchester United-ul în care jucau Strachan, Muhren sau Hughes.

AL ZECELEA MECI ÎN EUROCUPE ÎN ACEST SEZON PENTRU MOL-VIDI
Oaspeții de pe ”Stamford Bridge” vor bifa joi al zecelea meci în actualul sezon de eurocupe! De notat că jucătorii lui Marko Nikolic nu au câștigat niciunul dintre ultimele cinci jocuri din competițiile continentale.

Cu un meci mai puțin disputat, MOL-Vidi este doar pe locul 3 în campionat, cu opt puncte mai puțin decât liderul Ferencvaros.

CHELSEA, GREU DE UCIS ACASĂ
Londonezii se află pentru prima dată în faza grupelor din Europa League, chiar dacă au cucerit acest trofeu în 2013.

”Albaștrii” se descurcă foarte bine pe teren propriu, în grupele competițiilor europene, acolo unde nu au mai pierdut acasă din 2013(1-2 cu Basel).

De altfel, ultimul eșec acasă pentru Chelsea a venit pe 1 aprilie 2018, 1-3 cu rivala Tottenham.

Elevii lui Maurizio Sarri vin după un 1-1 acasă cu Liverpool în Premiership, meci în care s-a confirmat eficacitatea lui Eden Hazard. Belgianul a punctat pentru a șasea oară dintr-un total de nouă șuturi expediate pe spațiul porții!

Pronostic : oaspeți nu marchează – cotă 1.64

Lasă un răspuns