DISTRIBUIȚI

Ultima clasată din Serie A, Chievo, a schimbat antrenorul în această pauză de meciuri internaţionale. Fostul selecţioner al Italiei, Gian Piero Ventura, i-a luat locul lui Lorenzo D’Anna, demis după ce veronezii au pierdut în ultimele patru etape.

VENTURA VREA SĂ FACĂ UITATĂ RUŞINEA ISTORICĂ DE ANUL TRECUT
De numele noului tehnician al lui Chievo se leagă contraperformanţa squadrei azzurra, care a ratat calificarea la Cupa Mondială din Rusia, pentru prima oară în 60 de ani.

În vârstă de 70 de ani, Ventura este convins că poate şterge ruşinea istorică de anul trecut, prin salvarea de la retrogradare a formaţiei de pe Bentegodi.

E o provocare dificilă, care îmi oferă adrenalină. Dar am entuziasmul unui copil„, a spus Ventura, la prezentarea oficială.

ATALANTA, ADVERSAR INCOMOD
Debutul lui Ventura nu putea fi mai dificil. Deşi la rândul său într-o criză prelungită (fără victorie din prima etapă, 0 goluri în ultimele trei meciuri), Atalanta e “bestia nera” a lui Chievo.

Bergamascii au pierdut o singură dată în precedentele întâlniri directe, iar din noiembrie 2006 nu au primit niciodată mai mult de un gol la Verona.

Nu există partide uşoare. Noi trebuie să fim atenţi la ei şi viceversa. Şi ei au nevoie de puncte, iar noi nu ne permitem să subevaluăm vreun adversar. Pentru noi, orice meci e o finală„, a concluzionat fundaşul gazdelor, Luca Rossettini.

Pronostic : X2 si peste 1,5 goluri – cotă 1.50

Lasă un răspuns