DISTRIBUIȚI

Anul se încheie cu duelul celor mai slabe echipe din Serie A, principalele candidate la retrogradare în acest sezon.

Chievo şi Frosinone au o singură victorie împreună, cele mai slabe atacuri şi cele mai slabe apărări ale campionatului şi, pentru a păstra un dram de speranţă pentru retur, sunt obligate să câştige în meciul de sâmbătă.

CHIEVO A CÂŞTIGAT TOATE MECIURILE DIRECTE

Ultima clasată din Italia a pierdut etapa trecută, 0-2 cu Sampdoria, după 6 remize consecutive, dar fanii veronezi au motive să spere că echipa lor nu va termina turul fără victorie.

Va fi doar a şasea întâlnire directă dintre cele două formaţii, iar Chievo le-a câştigat pe precedentele cinci, înscriind de fiecare dată cel puţin două goluri. Golaverajul spune totul despre dezechilibrul din aceste partide: 13-2.

FROSINONE, DOAR DOUĂ PARTIDE FĂRĂ GOL PRIMIT

Nou-promovata vine după două meciuri în care nu a pierdut (ambele remize), iar cu AC Milan, în etapa trecută, a reuşit pentru doar a doua oară în acest sezon să nu primească gol. Bologna e cealaltă echipă care nu a marcat împotriva lui Frosinone.

În ciuda palmaresului nefavorabil, squadra lui Marco Baroni poate spera la un rezultat pozitiv pe Bentegodi. Singura victorie stagională a fost obţinută în deplasare, de unde au venit jumătate din punctele adunate până acum.

Pronostic : 1X & sub 3,5 goluri – cotă 1,58

Lasă un răspuns