DISTRIBUIȚI

Două echipe cu obiective diferite, dar care nu au decât varianta victoriei în această etapă. Chievo, pentru a-i salva postul antrenorului Lorenzo D’Anna şi pentru a trece pe plus în clasament. Torino, pentru a-şi confirma ambiţiile europene.

UN SINGUR SUCCES ÎN 12 MECIURI
Acesta este bilanţul total al celor două formaţii în această ediţie de campionat. Chievo încă nu a câştigat şi, ca urmare a penalizării de 3 puncte primite pentru nereguli financiare, continuă să fie pe minus în clasament, unde e ultima.

De cealaltă parte, Torino s-a impus doar în faţa lui SPAL (1-0), rezultat urmat de două remize în deplasare, cu Udinese şi Atalanta, şi un eşec acasă, în faţa lui Napoli. Formaţia granata şi-a propus să joace în Europa în următorul sezon, iar programul ar putea să o ajute să-şi dea un restart. După Chievo, urmează partida de pe teren propriu cu penultima clasată, Frosinone.

TORINO SE SIMTE MAI BINE ÎN DEPLASARE
Echipa lui Walter Mazzarri se simte mai bine în deplasare. O dovedeşte faptul că nu a pierdut în ultimele cinci meciuri de campionat disputate pe teren străin, iar în această serie sunt incluse şi partidele cu Napoli şi Inter Milano.

Mai mult decât atât, Toro a pierdut o singură dată în precedentele şapte vizite la Verona, în duelurile contra lui Chievo.

Pronostic : x2 si peste 1,5 goluri – cotă 1,67

Lasă un răspuns