DISTRIBUIȚI

Ultima clasată, cu minus un punct, Chievo are nevoie de victorie acasă cu Udinese pentru a trece pe plus în clasamentul din Serie A.

FĂRĂ VICTORIE ACASĂ ÎN ULTIMELE PATRU DUELURI DIRECTE
Veronezii au fost penalizaţi cu 3 puncte, pentru nereguli financiare în perioada 2014-2017, dar asta nu i-a împiedicat să obţină o remiză pe Olimpico, 2-2 cu AS Roma, după ce au fost conduşi la pauză la o diferenţă de două goluri.

Ba chiar puteau câştiga în Capitală, dacă Olsen nu avea o paradă providenţială la ultima fază, la şutul lui Giaccherini.

Cursa de recuperare a punctelor pierdute continuă împotriva unui adversar mereu incomod în ultimii ani. Chievo nu a câştigat cu Udinese în precedentele patru partidedisputate pe Bentegodi. De trei ori a fost egal, iar o dată s-au impus friulanii.

„Trebuie să ne salvăm cât mai repede posibil. Modul în care am reacţionat la Roma a fost extraordinar, sperăm să fie un punct de plecare pentru noi. Meciul cu Udinese e impostant, pentru că e concurentă directă. Jucăm acasă şi trebuie să începem să adunăm punctele de care avem nevoie”, a declarat Nicola Rigoni, mijlocaşul celor de la Chievo.

PRINCIPALUL ATU AL LUI UDINESE
Fără victorie în ultimele două etape, Udinese se bazează pe Rodrigo De Paul pentru a nu prelungi seria negativă. Argentinianul de 24 de ani e în cel mai bun moment al carierei: a marcat 3 goluri în primele patru etape. Adică 75% dintre reuşitele friulanilor. Recordul personal în Serie A este de 4 goluri, atins de fiecare dată în precedentele două stagiuni.

Pronostic : Chievo marchează până în minutul 80 – cotă 1,55

Lasă un răspuns