DISTRIBUIȚI

Farul Constanța a început campionatul sub semnul incertitudinii, în urma blocării negocierilor cu Ciprian Marica, în vederea preluării clubului.

Tensiunile din jurul grupării dobrogene, care au dus inclusiv la organizarea jocurilor de pe teren propriu pe diferite arene din județ, au dus Farul în zona retrogradării. ”Alb-albaștrii” sunt, înaintea rundei a 8-a din Liga 2, pe poziția a 15-a, cu numai șase puncte.

REVINE GRIGORAȘ
În cele din urmă, ultimele informații dau ca sigură stabilizarea situației: Ciprian Marica va prelua Farul, iar pe banca tehnică va reveni Petre Grigoraș, cel care a renunțat în vară, chit că promovase echipa în eșalonul secund. Această mutare, care poate reseta echipa, a fost oarecum anunțată de demisia recentă a tehnicianului Ion Barbu, cel care condusese formația în primele șapte runde.

Duminică, 23 septembrie, de la ora 11:00, Farul va juca pe terenul Chindiei Târgoviște, acolo unde va poposi după două înfrângeri succesive: 3-5 la Pandurii Tg. Jiu și 1-2, acasă, cu Metaloglobus București.

Important: deocamdată, niciun meci oficial al Farului din acest sezon nu s-a încheiat cu remiză.

RESPIRO PENTRU VIOREL MOLDOVAN
După un start perfect, Chindia a ajuns la mijlocul clasamentului. Dâmbovițenii sunt pe poziția a 9-a, cu 11 puncte, departe de așteptările fanilor. Iar fanii au fost extrem de virulenți la adresa antrenorului Viorel Moldovan, mai ales că echipa lor favorită a reușit doar două egaluri în ultimele patru meciuri de campionat.

Un mic respiro pentru Viorel Moldovan a venit în cursul săptămânii, când Chindia a eliminat Moreniul (2-1) în Cupa României. Este drept, calificarea a fost chinuită, golurile victoriei, după ce gazdele conduseseră la pauză cu 1-0, fiind marcate de Daniel Florea, în minutele 83 și 90+4!

Important: din cele trei meciuri jucate acasă în actuala ediție, Chindia a câștigat unul singur: 2-1 cu Universitatea Cluj.

Pronostic : peste 2,5 goluri – cotă 1,57

Lasă un răspuns