DISTRIBUIȚI

Chindia și UTA sunt două echipe aflate într-o perioadă de ascensiune, după trasee oscilante în ceea ce privește rezultatele. Târgoviștenii sunt în vecinătatea podiumului, pe locul 4, cu 23 de puncte, în vreme ce arădenii s-au reapropiat de zona promovării. UTA este pe locul 8, cu 19 puncte, iar în cazul unei victorii lângă Turnul Chindiei, poate fi luată din nou în calcule pentru zona superioară.

Meciul are loc duminică, 14 octombrie, de la ora 13:00, în etapa a doua din Liga 2.

FORMĂ PERFECTĂ PENTRU GAZDE
Viorel Moldovan a reușit să redreseze Chindia, după ce o serie de scoruri proaste au adus contestări din partea fanilor. Acum, dâmbovițenii se mândresc cu 13 puncte scoase în ultimele cinci etape.

Atacul a fost esențial în revenirea târgoviștenilor, punctându-se de 15 ori, adică în medie de trei ori pe meci în acest răstimp.

Chindia vine după o victoria din ”intermediară”, la Timișoara, 3-1 cu ACS Poli, acolo unde experimentații Florea și Liviu Mihai, menajați inițial, au fost introduși de-abia după pauză pentru a întoarce scorul de 1-0 înregistrat în contul bănățenilor. Singura problemă pentru Moldovan este absența golgeterului Cherchez (opt goluri), cel care este suspendat și pentru acest meci, din cauza eliminării suferite în etapa a 10-a.

INCERTITUDINI LA ARĂDENI
Utiștii vin după două victorii la rând, 2-1 la Pandurii și 6-1 acasă, cu Metaloglobus. Tehnicianul Ionuț Popa a fost euforic după acest ultim joc, dar a avertizat din nou asupra problemelor economice de la club. La Târgoviște, este incertă prezența din cauze fizice, ale unor jucători reprezentativi, precum Costin, El Hasni, Stahl și Enescu. De asemenea, mijlocașul ofensiv Matei a ieșit de pe teren în etapa trecută, tot din motive medicale.

OASPEȚII, SUPERIORI LA BILANȚUL DIRECT
Din zece meciuri directe în acest deceniu, UTA a câștigat nu mai puțin de șase confrun tări. Gazdele de duminică au învins o singură dată, în 2016 (3-0), bifându-se alte trei remize.

Pronostic – pauză sau final 1 – cotă 1.50

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLituania – Muntenegru , duminică 14 octombrie 2018
Articolul următorASU Poli Timișoara – Ripensia Timișoara , duminică 14 octombrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns