DISTRIBUIȚI

Unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din ultimul sfert de secol, Thierry Henry, debutează ca antrenor în Liga Campionilor. Francezul l-a înlocuit pe Leonardo Jardim pe banca lui AS Monaco şi trebuie să scoată echipa dintr-o criză prelungită.

LIVE STREAM : Club Brugge – Monaco

WwW.Brfatu-Marian.Ro

10 MECIURI FĂRĂ VICTORIE ÎN EUROPA
Sunt mai puţin de 2 ani de când Monaco uimea Europa şi juca în semifinalele Ligii Campionilor, însă totul pare doar o amintire foarte îndepărtată. Pentru că de atunci au trecut 10 meciuri în care francezii nu au reuşit să câştige (două egaluri, opt înfrângeri). Asta spune totul despre trendul descendent al formaţiei din Principat.

Chiar şi aşa, puţini se aşteptau la ceea ce se întâmplă în actuala stagiune. Monaco are o singură victorie în 13 meciuri în toate competiţiile, suferind nu mai puţin de 9 înfrângeri. A pierdut ultimele cinci partide (inclusiv în weekend, la debutul lui Henry în Ligue 1, 1-2 cu Strasbourg) şi e pe loc retrogradabil în campionat.

În condiţiile în care Atletico Madrid şi Borussia Dortmund domină clar Grupa A, monegascii pot spera cel mult la o clasare pe 3 şi o calificare în Europa League. Însă pentru asta e nevoie de puncte pe terenul unei echipe care, de asemenea, nu se simte foarte confortabil.

ÎNCEPUT DE CRIZĂ LA BRUGES
Campioana Belgiei a început bine sezonul, dar în acest moment vine după o singură victorie în ultimele cinci meciuri. O perioadă începută cu umilinţa din Cupă, unde a fost eliminată de amatorii de la Deinze. Formaţia pregătită de Ivan Leko speră să se revanşeze în faţa fanilor printr-un rezultat pozitiv în meciul de miercuri seară.

Ar fi timpul, pentru că Bruges nu a mai câştigat de 12 partide în Liga Campionilor(preliminarii incluse) şi a pierdut ultimele opt jocuri din grupe. Cu 0 puncte, la fel ca adversarii, belgienii sunt obligaţi să întrerupă seria negativă, pentru a nu bifa un nou fiascoeuropean.

Pronostic : ambele marchează – cotă 1,60

Lasă un răspuns