DISTRIBUIȚI

A doua partidă a zilei din Cupa României și ultima din turul patru preliminar , va avea loc în Comuna Recea unde formația locală va primi vizita celor de la Universitatea Cluj , partidă ce este programată să înceapă la ora 16:30

AS Comuna Recea , formație ce evoluează în Liga a III a ( Seria a 5 a ) , ligă unde s-a disputat trei etape , iar AS Comuna Recea a obținut două victorii și o înfrângere . În Cupa României , Comuna Recea s-a calificat după o victorie la limită , scor 1-0 cu Minaur Baia Mare .

De cealaltă parte , Universitatea Cluj-Napoca , a disputat șase partide în Liga a 2 a , unde a obținut patru victorii și două înfrângeri . Trupa antrenată de Adrian Falub vine după două victorii consecutive , 2-0 cu Luceafărul Oradea și 3-2 cu Areostar Bacău . „studenții” au jucat și ei un meci în Cupa României , unde a trecut cu scorul de 2-1 de Gloria Buzău .

Doar de trei ori s-au întânlit în istorie cele două formați , primul duel a avut loc tot în Cupa României , pe 13 septembrie 2017 , „U” Cluj s-a impus cu 5-1 . Celelante două dueluri au fost consemnate în sezonul trecut când ambele formați jucau în Liga a III a , în tur la Cluj , „U” s-a impus cu scorul de 3-2 iar în retur Univesitatea a câștigat la Recea cu scorul de 2-0 .

Pronostic : victorie „U” Cluj – cotă 1,50

Lasă un răspuns