DISTRIBUIȚI

Luni, 1 octombrie, de la ora 18:00, pe terenul sintetic de la Chiajna revine Dan Alexa. Actualul antrenor al călărășenilor dă piept cu echipa pe care a salvat-o de la retrogradare în 2017. La scurt timp însă, Alexa s-a despărțit de ilfoveni, după un conflict cu conducerea clubului, plecând de la cârma Concordiei chiar după runda inaugurală a ediției 2017-18, când a pierdut cu 0-1 contra fostei sale echipe ACS Poli.

Concordia este pe locul 9, cu 10 puncte, în timp ce Dunărea este pe poziția a 9-a, cu 12 puncte.

Este primul meci direct dintre cele două echipe în Liga 1.

DOBROSAVLEVICI, ABSENT
Unul dintre cei mai în formă jucători ai Dunării, stoperul Alin Dobrosavlevici, este absent din cauza cumulului de cartonașe galbene. Bănățeanul are două goluri în Liga 1 și unul în Cupă, astfel că ratează duelul cu echipa la care a lucrat împreună cu Dan Alexa.

Dunărea s-a calificat în optimile Cupei, după un 2-0 cu CSM Slatina (liga a treia), chit că nu mai puțin de nouă jucători importanți au fost menajați.

Călărășenii sunt echipa împotriva căreia s-au dictat cele mai multe lovituri de pedeapsă: șase!

DORINEL, UNA CALDĂ, UNA RECE
Dorinel Munteanu a început excelent mandatul la Concordia, ”galben-verzii” câștigând cu 2-0 la FC Botoșani. După doar trei zile, Chiajna a cedat clar acasă, 0-3 cu Viitorul, în Cupa României. Trebuie spus că ilfovenii au avut doi eliminați în acest meci, Prepeliță și Bărboianu.

Concordia trece printr-o perioadă nefastă pe teren propriu, Marc și compania pierzând la scor de forfait toate ultimele trei jocuri în fața propriilor suporteri!

O singură dată s-au bucurat în această ediție jucătorii Concordiei, acasă: 2-0 cu Hermannstadt, pe 11 august. Este singurul triumf ”la domiciliu” pentru Concordia în ultimele nouă partide oficiale jucate la Chiajna!

Pronostic : 1X & peste 1,5 goluri – cotă 2,03

Lasă un răspuns