DISTRIBUIȚI

Miercuri, 26 septembrie, de la ora 18:45, pe terenul sintetic din Chiajna, avem un duel echilibrat în Cupă: se confruntă Concordia Chiajna și Viitorul, două trupe stabile ale Ligii 1.

DORINEL VERSUS GICĂ
Confruntarea dintre cele două bănci tehnice va fi una cu parfum nostalgic. Dorinel Munteanu (134 de selecții) și Gheorghe Hagi (125 de jocuri sub ”tricolor”) sunt jucătorii care au adunat cele mai multe meciuri pentru echipa națională a României.

În plus, ambii au câte un titlu național ca antrenori: Munteanu cu Oțelul (2011), Hagi cu Viitorul (2017)!

Vom avea parte de o încleștare tratată cu maximă seriozitate, Munteanu afirmând, după partida de campionat de sâmbătă: *”Urmează meciul cu Viitorul din Cupă, vom trata meciul foarte serios. Chiar m-am bucurat că am picat cu ei, mi-aș dori să am parte de meciuri grele”8.

CONCORDIA, REVITALIZATĂ
Chiajna și-a revenit sub comanda lui Dorinel Munteanu. ”Neamțul” și-a condus noua formație spre victorie la debutul pentru ilfoveni, 2-0 la Botoșani. Astfel, a pus capăt unei serii catastrofale pentru Concordia, care cu fostul ”coach”, Ionuț Badea, a ajuns să piardă trei meciuri la rând cu 3-0.

Viitorul vine după un eșec la Craiova, 0-2 cu Universitatea. În acest sezon, constănțenii au jucat deja la Chiajna, remizând, 1-1, în etapa a 2-a Ligii 1.

AVANTAJ VIITORUL LA DISPUTELE DIRECTE
Până acum, Concordia și Viitorul s-au duelat de 15 ori în competițiile oficiale. Constănțenii au câștigat de 6 ori, înregistrându-se nu mai puțin de 7 remize!

Ilfovenii, care nu au câștigat decât de două ori contra Viitorului, au trecut ultima dată de dobrogeni în 2015, cu 3-1!

Pentru Viitorul, terenul de la Chiajna nu este un secret, multă vreme gruparea constănțenă evoluând pe această arenă în meciurile oficiale.

Pronostic : 2 – 4 goluri – cota 1,42

Lasă un răspuns