DISTRIBUIȚI

Luni, 5 noiembrie, de la ora 18:00, în prima etapă a returului sezonului regulat, Concordia Chiajna (loc 10, 15 puncte) primește vizita uneia dintre revelațiile toamnei, Gaz Metan Mediaș (loc 5, 21 de puncte).

După ce a pus pe picioare trupa ilfoveană, Dorinel Munteanu, instalat în urmă cu o lună și jumătate, nu a izbutit să confirme mai departe debutul promițător pe banca ilfovenilor. Ultimele două jocuri de campionat au adus un singur punct: 0-4 la codașa Voluntari și 0-0 acasă cu poate cea mai slabă Dinamo din ultimele decenii.

IARBA (SINTETICĂ) NU E VERDE ACASĂ
Deși a scos două victorii surprinzătoare în deplasare, 2-0 la Botoșani și 1-0 la FCSB, ”Munti” nu a redresat prestațiile Concordiei de pe propriul stadion. Ilfovenii au marcat un singur gol în ultimele cinci jocuri oficiale de pe terenul sintetic de acasă, iar ultimul triumf de la Chiajna datează din 11 august: 2-0 cu nou promovata Hermannstadt.

Mai mult, Concordia are cel mai slab atac din Liga 1: doar 10 goluri reușite în 13 meciuri, adică o medie de sub un gol marcat / partidă.

GAZUL, SUPERIORITATE ÎN DISPUTELE DIRECTE
Gaz Metan a fost eliminată din Cupa României, după ce a pierdut acasă, 0-1, cu CFR Cluj, după un meci destul de solicitant fizic și mental. Ardelenii vin însă cu un ascendent moral în duelurile directe cu ilfovenii. Bilanțul total este relevant: opt victorii pentru trupa din județul Sibiu, patru egaluri și cinci triumfuri ilfovene. În ultimele opt dispute directe, Concordia a câștigat una singură: 2-1 la Mediaș, în 11 septembrie 2017. În tur, Gazul s-a impus cu 2-1.

În speranța ascensiunii în zona play-off, echipa lui Mihai Teja vine după două deplasări cu succes: 2-1 la Sepsi OSK și 0-0 la Călărași.

Absențe importante în ambele trupe: la gazde, experimentatul mijlocaș ofensiv Cristescu, la oaspeți, fundașul dreapta Crețu. Ambii sunt suspendați pentru cumul de cartonașe galbene.

Pronostic : pauză sau final X – cotă 1,65

Lasă un răspuns