DISTRIBUIȚI

Venirea lui Mircea Rednic la Dinamo nu a adus revirimentul necesar, cel puțin pe moment. Un 1-1 acasă cu Dunărea Călărași, în runda trecută, a păstrat gruparea bucureșteană pe locul de baraj.

Înaintea acestei etape a 13-a din Liga 1, Concordia era pe locul 11, cu 14 puncte, în vreme ce ”alb-roșiii”, pe 12, cu 12 puncte. Cele două trupe se vor confrunta luni, 29 octombrie, de la ora 21:00.

TRASEU MODEST PENTRU OASPEȚI
Dinamo este pe ultimul loc în clasamentul deplasărilor din Liga 1! Un singur punct au scos ”câinii roșii” pe teren străin: e drept, este oarecum impropriu spus, fiindcă unica ocazie stagională în care nu au pierdut a fost în runda a 2-a, 3-3 pe ”Național Arena” cu FCSB.

Ultima victorie în Liga 1 s-a consemnat pe 25 august, 2-0 cu FC Hermannstadt. Suspendat cu Dunărea, căpitanul Nistor va reveni în duelul de la Chiajna. Mircea Rednic a anunțat că va introduce trei jucători noi în primul 11, asta după ce deunăzi Dinamo a reziliat contractul cu atacantul Subotic.

Trei incerți are Rednic pentru meciul cu Concordia: portarul Penedo, mijlocașul Salomao și atacantul Popa, însă după toate probabilitățile aceștia vor juca luni. Doar Voluntariul (22 de goluri) are o defensivă mai slabă decât cea a lui Dinamo (20 de goluri încasate)!

CONCORDIA, CEA MAI SLABĂ ACASĂ
Chiajna luiDorinel Munteanu vine după un controversat 0-4 la FC Voluntari. Ilfovenii stau și ei pe un ultim loc, cel al jocurilor de acasă, acolo unde nu au reușit decât cinci puncte în cinci meciuri!

Nici statistica recentă nu îi încurajează pe amfitrioni. Dinamo a câștigat ultimele trei dueluri directe cu Concordia, marcând în total 11 goluri: 4-3, 3-1 și 4-0! După o ușoară revenire, situația la Chiajna s-a înrăutățit iar, la ultimul duel, cel de la Voluntari, căpitanul Marc fiind extrem de nemulțumit când a fost schimbat în minutul 74 de către antrenorul său.

Pronostic : victorie Dinamo – cotă 1.90

Lasă un răspuns