DISTRIBUIȚI

Marți, 6 noiembrie, de la ora 19:55, Liverpool, lideră în grupa C a UCL cu șase puncte, trebuie să-și asigure victoria în deplasarea de la Belgrad pentru a trata cu liniște ultimele două dueluri cu Napoli (5 puncte) și PSG (4 puncte). Nu pare însă neapărat o deplasare facilă. ”Crvena Zvezda” a scos un 0-0 acasă cu Napoli, în debutul grupei, iar arena ”Marakana” din capitala sârbă va fi scena unei atmosfere incendiare. În meciul din Anglia, elevii lui Jurgen Klopp au câștigat cu 4-0.

”Cormoranii” se vor pregăti pentru joc în baza sportivă a rivalilor de la Partizan, iar cei 2.000 de fani ai oaspeților au fost sfătuiți să nu se expună cu însemnele clubului iubit și să folosească autocare speciale pentru a se deplasa la meci.

FINALURILE, INTENSE PENTRU „CORMORANI”
Sâmbătă, Liverpool a scos în campionat un 1-1 la Arsenal, fiind egalată în minutul 82. De fapt, este un loc comun să zicem că trupa de pe Merseyside oferă senzații tari pe finaluri. În acest sezon, a trecut cu 3-2 de PSG acasă printr-un gol dat de Firmino în prelungiri, pentru ca apoi să cedeze la Napoli, 0-1, după o reușită a lui Insigne din minutul 90.

Steaua Roșie aproape că se antrenează în campionat, având 43 de puncte din 45 posibile! Singura absență certă din lotul sârb este cea a atacantului Boakye, în vreme ce englezii nu au anunțat indisponibilități de ultimă oră.

AMINTIRI PLĂCUTE CU ARBITRUL
A fost delegat spaniolul Mateu Lahoz, cel cu care Liverpool are amintiri frumoase. Ibericul a fost cel care în returul sferturilor de finală din UCL l-a eliminat pe Pep Guardiola. Atunci, trupa din orașul Beatleșilor a câștigat cu 2-1, după ce în tur se impusese cu 3-0.

Pentru a se evita anumite momente tensionate, elvețianul de origine kosovară Shaqiri nu a fost inclus în lotul pentru Belgrad. Shaqiri a marcat în victoria naționalei sale cu Serbia (2-1) și a făcut acel gest cu brațele, simbolizând ”Vulturul albanez”, considerat de sârbi ca unul provocator.

Pronostic : 1 & peste 2,5 goluri – cotă 1,66

Lasă un răspuns