DISTRIBUIȚI

Tottenham vine după o victorie uriașă în grupele UEFA Champions League, contra lui PSV Eindhoven (2-1), iar echipa lui Mauricio Pochettino este favorită certă în etapa a 12-a din Premier League, pe terenul lui Crystal Palace. Va fi cel de-al 52-lea derby londonez dintre cele două.

Tottenham are un bilanț foarte bun în meciurile directe cu Crystal Palace. Ultimele 4 dueluri au fost câștigate de fiecare dată de Spurs cu același scor, 1-0, marcatorii fiind de fiecare dată diferiți.

Moralul în tabăra oaspeților este la cote înalte după ce elevii lui Pochettino au revenit de la 0-1 în fața lui PSV, pe teren propriu, și păstrează șanse de calificare în primăvara europeană. În campionat, însă, Tottenham are o misiune foarte dificilă.

POCHETTINO, BILANȚ APROAPE IMPECABIL CU PALACE
Tottenham este pe locul 4, cu 24 de puncte (golaveraj 19-10 și bilant 8-0-3), dar senzația generală este că Spurs va pierde puncte cu mult mai multă usurință decât o fac rivele Arsenal, Liverpool, Chelsea și Manchester City. Crystal Palace este pe locul 14 (golaveraj 8-16) și nu a mai câștigat în campionat din luna septembrie, adică de 6 etape consecutive.

Tottenham este echipa din Premier League cu cel mai bun bilanț în deplasările din acest sezon, având 5 victorii și o remiză! În plus, Pochettino are 8 victorii în 11 dueluri cu Palace și calitatea individuală a jucătorilor lui Tottenham ar trebui să facă diferența.

LIPSESC MIJLOCAȘII DIER, DEMBELE ȘI WANYAMA
Crystal Palace vine după o prestație ștearsă pe terenul lui Chelsea (1-3), într-un alt derby local. Palace a fost condusă cu 1-0, a egalat la prima mare ocazie (prin Townsend), dar apoi s-a retras prematur în defensivă și Morata a penalizat atitudinea oaspeților. S-a terminat 3-1, iar roș-albaștrii acuză în continuare probleme în atac, în absența unui vârf de clasă. Christian Benteke este accidentat, iar Zaha și Townsend rămân cei mai periculoși fotbaliști ai lui Palace. Sâmbătă ar putea fi titular și Jordan Ayew, doar rezervă pe Stamford Bridge.

De la oaspeți lipsesc accidentații Dembele, Dier, Janssen, Rose, Vertonghen și Wanyama, în timp ce Benteke va sta în tribune alături de Ward, Wickham și Dann. Așteptăm un duel tacticizat pe Selhurst Park, în care Tottenham este favorită să obțină o victorie la limită.

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM
* În 6 din ultimele 7 meciuri directe a marcat o singură echipă, scorul fiind 1-0
* Tottenham a câștigat precedentele 4 meciuri cu Palace după ce scorul la pauză a fost egal
* Harry Kane este în formă excelentă și a marcat 6 goluri în acest sezon de Premier League

Pronostic : Tottenham castiga oricare dintre reprize – cotă 1,46

LIVE STREAM : Crystal Palace – Tottenham

WwW.Brfatu-Marian.Ro

Lasă un răspuns