DISTRIBUIȚI

Wolverhampton, revelația sezonului din Premier League, se deplasează sâmbătă la Crystal Palace în etapa a 8-a (ora 17:00). Cinci din ultimele șase meciuri directe au avut peste două goluri marcate, dar londonezii suferă în acest start de campionat: 3 meciuri la rând fără gol marcat acasă! Ultimul rezultat, un 0-0 fad contra lui Newcastle.

LONDONEZII, ÎN SUFERINȚĂ ÎN ACEST DEBUT DE SEZON
Sub comanda lui Roy Hodgson, Palace va trebui sa evite retrogradarea și în acest sezon, iar absența îndelungată a golgheterului Benteke nu ajută deloc. Greutatea din atac pică doar pe umerii lui Townsend și Zaha, iar sâmbătă vor fi absenți de la roș-albaștri și titularii Dann, Riedewald și Wickham.

Crystal Palace este pe locul 13 în clasament (golaveraj 5-8) și etapa trecuta a suferit o înfrângere pe terenul lui Bournemouth, scor 1-2. Comparativ, Wolves a câștigat în fața lui Southampton cu 2-0, după un meci dominat autoritar. Stilul lui Palace e mai mult bazat pe mingea lungă, în timp ce Wolverhampton preferă construcția minuțioasă.

Nuno Espirito Santo vine fără probleme de lot pe „Selhurst Park” și e optimist înaintea partidei: „Suntem pregătiți să ne adaptăm oricărui adversar și la orice scenariu petrecut pe teren. Chiar și când nu avem mingea, trebuie să fim organizați, fiindcă asta te păstrează în meci”. Cu un bilanț impecabil doar pe teren propriu și aflată pe poziția a 9-a în clasament (golaveraj 8-6), Wolverhampton nu are amintiri plăcute în deplasările cu Crystal Palace.

PREMISE PENTRU UN MECI SPECTACULOS, CU GOLURI MULTE
Palace s-a impus cu 3-1 în fiecare din ultimele două meciuri disputate cu Wolves pe teren propriu, având trei succese consecutive în duelurile directe. Golurile nu au lipsit în istoricul celor două: ambele au marcat în 16 din cele 23 de meciuri disputate din 1998 până astăzi! Wolverhampton vine cu încredere la Londra, după 5 meciuri la rând fără înfrângere și un joc de pase excelent, care le-a prins pe picior greșit pe Manchester City (1-1) și Manchester United (1-1).

Cu 7 jucători latini în primul „11”, Wolverhampton nu se va baricada în apărare, ci va ieși la atac în căutarea golului. Poate fi un meci spectaculos, chiar dacă ultmele 4 jocuri disputate de Palace pe teren propriu au avut mai puțin de 3 goluri înscrise.

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM
* Ultimele 6 meciuri de campionat ale lui Wolves au avut mai puțin de 3 goluri înscrise * Ultimele 4 meciuri jucate acasă de Crystal Palace s-au încheiat cu scorurile 0-2, 0-2, 0-0, 2-0 * 41 de cornere a executat Wolverhampton în acest sezon. Doar Manchester City are mai multe (61)

Pronostic : șansa dublă X2 – cota 1.42

Lasă un răspuns