DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 11:00, pe micuța arenă din localitatea Balotești se confruntă două formații care trec printr-o criză identică de rezultate. Gazdele sunt pe locul 18, au doar 11 puncte și vin acasă după trei înfrângeri la rând. Tot trei eșecuri succesive au și cei de la ASU Politehnica. Timișorenii sunt, totuși, pe o poziție superioară, 12, cu 20 de puncte.

”DE LA LOCUL 8 ÎN JOS, SE POATE ÎNTÂMPLA ORICE”
Având în vedere susținerea din partea galeriei, situația la ASU Politehnica pare a fi mai apăsătoare. În cazul unui nou eșec, ”alb-violeții” vor cădea cu siguranță în zona incertă a tabelei, fapt admis și de tehnicianul bănățean, Cosmin Petruescu, după eșecul, 1-2 cu Sportul Snagov: ”Sperăm să ne revanşăm etapa viitoare, pentru că altfel se îngroaşă gluma şi se apropie de noi echipele din spatele clasamentului, chiar dacă până la linia de retrogradare mai sunt şase puncte. De la locul 8 în jos, se poate întâmpla orice”.

De-altfel, antrenorul bănățean este tot mai criticat de fani, astfel că duelul de sâmbătă poate fi unul al reabilitării pentru tehnicianul care a activat în urmă cu patru ani și la rivala ACS Poli.

PROBLEME ÎN PRIMELE 45 DE MINUTE
ASU Politehnica are reale probleme în prima parte a meciurilor. Cu Snagovul, a fost al cincilea meci la rând în care bănățenii au fost conduși la pauză. În acest răstimp, într-un singur meci au reușit să întoarcă scorul, de la 0-1 la 2-1 cu ACS Poli.

Nu avem parte de ofensive prea generoase. Cele două trupe au atacuri modeste pentru Liga 2: gazdele au punctat de 14 ori, iar oaspeții de 15 ori.

Baloteștiul nu a scos decât opt puncte acasă până acum, în vreme ce ASU stă mai bine în deplasări, acolo unde a agonisit nu mai puțin de zece puncte în șapte jocuri.

Ca un fapt interesant, în contrast cu situația actuală, duelurile directe au adus goluri multe. Baloteștiul a câștigat ambele meciuri de-acasă din Liga a doua cu ASU: 3-2 și 2-1, scoțând și un 2-2 la Timișoara. Un triumf are ASU cu ilfovenii: 4-1.

Pronostic : sub 3.5 goluri – cotă 1.55

Lasă un răspuns