DISTRIBUIȚI

Sambata este o noua etapa din Liga a 2-a, de data aceasta cea cu numarul 6, iar de la ora 11:00 urmarim meciul dintre CS Balotesti si Dacia Unirea Braila.

CS Balotesti nu a fost deloc ocolita de problemele financiare cu care se confrunta fotbalul romanesc si dupa o perioada lunga de stabilitate, echipa ilfoveana se afla acum in postura de ultima clasata, avand un singur punct. In etapa trecuta a intrat hotarata pe teren, dar nu a fost suficient sa poata obtine cel putin un punc, suferind cea de-a patra infrangere stagionala. Singurul punct pe care l-a luat in aceasta stagiune a fost in cel mai recent meci jucat acasa, atunci cand fata in fata cu ea a stat fosta Juventus Bucuresti, actuala Daco-Getica Bucuresti, tot atunci a fost si singura data cand a reusit sa inscrie, autorul acelui gol a fostGeorge Mihai, dintr-o faza fixa.

Dacia Unirea Braila plateste tribut ajutorului primit in sezonul trecut, atunci cand s-a salvat de la retrogradare pe final, insa, nu fara sa ramana datoare. Chiar si asa tot nu are un lot bun, dupa cinci etape se afla pe locul 18, cu doua puncte, dar mai presus decat atat sta slab la capitolul goluri primite. Are cu un gol mai putin luat decat cea mai slaba aparare si nu se anunta deloc vremuri grele. Spuneam anterior ca e vremea sa plateasca pentru favorurile din editia trecuta, iar una dintre acestea a fost infrangerea cu 0-7 in fata Academicai Clinceni, meci urmat de un alt esec. La finalul saptamanii trecute a jucat acasa, cu Sportul Snagov, dar diferenta de valoare dintre cele doua echipe s-a soldat cu o infrangere la scor de neprezentare, 0-3.

Postura in care cele doua ehcipe se afla acum nu este deloc una fericita pentru ele, insa, greselile care au aparut de-a lungul timpului ar putea sa ne aduca goluri. Am avut un joc slab facut de ele din toate punctele de vedere, din acest motiv inclin spre un joc echilibrat, infruntare pe care sa o vedem incheiata cu cel mult doua reusite. Este drept, in ultimele lor patru dispute directe am avut „ambele marcheaza”, dar de data asta cred ca nevoia de puncte ar putea sa-si spuna cuvantul.

Pronostic : Sub 3,5 goluri – cotă 1,60

Lasă un răspuns