DISTRIBUIȚI

Situație disproporționată înaintea duelului de vineri, 9 noiembrie, ora 17:00, din etapa a 16-a a Ligii 2. Gazdele sunt pe locul 7, cu 27 de puncte, fiind la numai șase lungimi de ultima treaptă a podiumului, cea care permite accesul de baraj. Mai mult, Mioveniul a contestat prezența unui jucător de la Farul în meciul din runda trecută (3-3), considerând că dobrogeanul era în stare de suspendare. Astfel, argeșenii ar putea avea încă două puncte la activ.

Dincolo, dunărenii sunt pe ultimul loc în tabelă, cu 5 puncte. În etapa anterioară, Brăila a pierdut acasă cu Petrolul (2-3), după ce, în primele zeci de secunde, susținuți de oaspeți, jucătorii de la Dunăre nu au atins balonul, în semn de protest față de problemele financiare.

Până una-alta, Brăila are cea mai slabă defensivă a seriei, cu 45 de goluri încasate, adică o medie de exact trei goluri primite în fiecare joc.

”GALBEN-VERZII”, REDUTABILI ACASĂ
CS Mioveni este una dintre echipele care evoluează foarte bine pe propria arenă. Din 24 de puncte posibile, elevii lui Iordan Eftimie au cules 19 pe stadionul ”Orășenesc”. Singurele puncte au fost irosite cu ”U” Cluj (1-1) și FC Argeș (0-1), în ultimul joc Mioveniul evoluând cu un om mai puțin din prima repriză. Jocul cu rivalii piteșteni a fost singurul din acest sezon, de pe teren propriu, în care ”galben-verzii” nu au găsit drumul spre plasa adversă.

Ce trebuie să îi îngrijoreze pe tehnicienii argeșeni este situația defensivă. După ce au fost multă vreme una dintre cele mai ermetice echipe din Liga 2, cei din Mioveni au primit nu mai puțin de opt goluri în ultimele două jocuri oficiale: 0-5 acasă cu Sepsi (Cupa României) și 3-3 la Farul (eșalonul secund).

Revenind la oaspeții de vineri, să mai spunem că Dacia-Unirea a primit minim două goluri în fiecare deplasare din acest sezon. Interesant este și că ultimul duel direct a fost câștigat de brăileni, 1-0, chiar la Mioveni, pe 25 aprilie a.c.

Pronostic : 1 pauză / 1 final – cotă 1,45

Lasă un răspuns