DISTRIBUIȚI

Argeșul fotbalistic revine încet în lupta pentru revenirea în prima ligă! Miercuri, 10 octombrie, de la ora 19:30, pe stadionul ”Orășenesc” din Mioveni se confruntă cele două reprezentante ale județului în eșalonul secund. Gazdele sunt pe locul 6, cu 19 puncte, în timp ce ”alb-violeții” sunt pe poziția a 3-a, de baraj, cu 21 de puncte.

Se anunță o atmosferă frumoasă în tribune, galeria oaspeților, care este evident că va fi mai numeroasă, făcând apel deja în mediul online: ”Argeșul a fost și va fi alb-violet!”

FC ARGEȘ, CEA MAI ÎN FORMĂ ECHIPĂ DIN EȘALONUL SECUND
Oaspeții sunt echipa cu cel mai bun traseu din ultimele cinci etape de Liga 2. Elevii lui Emil Săndoi au scos 12 puncte din 15 posibile, încasând, în tot campionatul, doar șase goluri. Piteștenii sunt considerați maeștri ai fazelor fixe și ai contraatacului, acestea fiind maniera prin care au înscris majoritatea golurilor din această toamnă!

”Alb-violeții” au învins categoric în ultima etapă, 3-0 cu o contracandidată la întâietate, Petrolul Ploiești.

Principalul atu pentru Săndoi pare a fi experimentatul atacant Vasile Buhăescu (30 de ani), ajuns deja la șapte goluri stagionale.

GAZDELE, VICTORII CONTRA FRUNTAȘELOR
”Galben-verzii” au învins două echipe cu pretenții la promovare în acest sezon (2-1 cu Clinceni, 2-0 în deplasare la Chindia Târgoviște), dar a și ”comis-o” cu formații de condiție medie (de exemplu, 0-1 la ASU Politehnica).

Mioveniul s-a încălzit pentru acest derby de orgolii cu o victorie netă, 3-0 pe terenul celor de la Aerostar Bacău.

Elevii lui Iordan Iftimie se simt excelent acasă: din cinci meciuri de pe stadionul ”Orășenesc”, au câștigat patru și au remizat o singură dată, 1-1 cu ”U” Cluj.

UN SINGUR GOL, ÎN SEZONUL TRECUT
Anul trecut, cele două trupe au oferit meciuri echilibrate. S-a marcat un singur gol: la Mioveni, a fost 0-0, iar la Pitești, s-au impus oaspeții cu un gol marcat de veteranul Năstăsie în cel de-al cincilea minut de prelungiri!

Pronostic : ambele marchează – cota 1.70

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns