DISTRIBUIȚI

Mioveni și Sepsi s-au întâlnit doar de două ori în trecut, în Liga a doua, în sezonul 2016/2017. Argeșenii s-au impus atunci pe teren propriu, scor 2-0, și au reușit o remiză, 1-1, în deplasare, la Sfântu Gheorghe.

SEPSI, UNA DIN REVELAȚIILE ACESTUI SEZON AL LIGII 1
Acum cele două formații sunt în divizii diferite. Mioveni e tot în liga secundă, unde ocupă locul 7 după 14 runde jucate, cu 26 de puncte, și visează la promovare. Sepsi e pe același loc 7, dar în prima ligă, fiind una din revelațiile acestui sezon al Ligii 1. Cu 19 puncte după 13 runde, covăsnenii vor să prindă play-off-ul la finalul sezonului regular.

Echipa antrenată de Eugen Neagoe vine după un parcurs neregulat: după remiza cu Dinamo, din deplasare, a urmat înfrângere acasă, cu Mediaș. Apoi, din nou victorie în deplasare, la Viitorul, urmată de o nouă înfrângere acasă, cu CFR Cluj.

ULTIMELE CINCI DEPLASĂRI, FĂRĂ EȘEC PENTRU SEPSI
De altfel, ultimele cinci deplasări au fost fără eșec pentru Sepsi, căreia pare să-i priască mai mult meciurile jucate departe de casă: trei victorii și două remize a înregistrat formația pregătită de Eugen Neagoe în aceste cinci meciuri în deplasare. O veste bună pentru covăsneni, dacă ținem cont că partida cu Mioveni se va disputa pe terenul argeșenilor.

Pe de altă parte, trupa din Mioveni este redutabilă pe teren propriu. În acest sezon, a pierdut un singur meci acasă, tocmai în fața rivalei din județ, FC Argeș. În rest, șase victorii și o remiză înregistrate „acasă”.

Trupa lui Iordan Eftimie și-a decalat meciul din etapa a 14-a cu Daco-Getica, tocmai pentru a câștiga timp pentru pregătirea partidei cu Sepsi. Argeșenii au învins-o pe Daco-Getica, vinerea trecută, cu 2-1, și au ajuns la trei partide fără eșec consecutive.

Pronostic : CS Mioveni marchează – cotă 1,43

Lasă un răspuns