DISTRIBUIȚI

Sportul Snagov a căzut de pe prima poziție în runda trecută, cedând acasă, cu 0-1, contra unei alte fruntașe, Petrolul. A fost un insucces oarecum neașteptat, luând în calcul constanța manifestată de ilfoveni. Snagovenii au invocat o greșeală de arbitraj la golul primit în duelul cu prahovenii, iar după joc, antrenorul Laszlo Balint a declarat ferm: „Nu ne pică bine că am pierdut acest meci acasă, dar trebuie să recuperăm la Mioveni cele trei puncte irosite cu Petrolul”.

Se vor confrunta două trupe cu apărări foarte bune. Înaintea rundei a 21-a din Liga 2, Mioveniul este pe locul 7, cu 34 de puncte (golaveraj, 33-17), iar Snagovul este pe poziția secundă, cu 43 de puncte (golaveraj, 31-14). Duelul se joacă sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 11:00.

ARGEȘENII, UN SINGUR EȘEC ACASĂ

Misiunea lui Balint va fi însă una destul de grea contra trupei pregătite de Iordan Eftimie. „Galben-verzii” nu au pierdut în acest sezon decât un joc acasă, 0-1 cu rivalii de la FC Argeș, asta după ce au jucat din minutul 34 cu un om mai puțin.

Mioveniul vrea să termine anul 2018 cu un rezultat pozitiv, mai ales că revine în fața propriului public după patru meciuri consecutive fără victorie. Ultimele două jocuri au fost frustrante, argeșenii cedând cu 1-2 la Clinceni și la UTA, asta după ce Ayza și compania au consemnat două egaluri cu 1-1 contra unor formații mai modeste, Ripensia și ACS Poli.

Atenție: trupa lui Eftimie a marcat cel puțin o dată în ultimele opt jocuri oficiale, iar atacantul Balint a ajuns deja la 10 goluri stagionale.

SNAGOVUL ESTE EFICIENTĂ ÎN DEPLASARE

Sportul, care pare că a trecut momentan peste conflictele interne cauzate de problemele economice și de organizare, are două victorii externe la rând, este drept, contra unor echipe din zona inferioară, 2-1 la ASU Politehnica și 2-0 la Aerostar.

Snagovenii se mândresc însă cu un bilanț extern foarte bun: în topul deplasărilor, Sportul este pe locul 2, cu 20 de puncte.

În tur, Sportul s-a impus cu 2-0.

Pronostic : pauză sau final X – cotă 1,73

Lasă un răspuns