DISTRIBUIȚI

Stadionul ”Orășenesc” din Mioveni găzduiește sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 13:00, un meci cu conotații în lupta pentru promovare. Cele două combatante sunt vecine în tabelă, la egalitate de puncte, 15, dar departajate de golaveraj: argeșenii sunt pe locul 5 (14-7), iar ardelenii sunt pe 6 (15-9).

NICIO REMIZĂ ȘI EȘECURI PE LINIE „AFARĂ” PENTRU CLUJENI
În schimb, situația diferă în ceea ce privește ultimul meci din Liga 2. Argeșenii au cedat la Timișoara, 0-1 cu ASU Politehnica, spre supărarea antrenorului Iordan Eftimie: ”După aspectul jocului, nu meritam să pierdem. Cel puțin un egal mi se părea echitabil. Sunt supărat pentru că stăteam bine în clasament și a venit acest rezultat nefavorabil. Obiectivul nostru este clasarea între locurile 1-8”.

Dincolo, ”U” Cluj a învins Petrolul, în derby-ul nostalgiilor, cu 3-2, pe ”Cluj Arena”. ”Alb-negrii” au condus cu 3-0 la un moment dat, după un joc pragmatic, dar au primit goluri în prelungiri, insuficient, însă, pentru a-și compromite victoria.

Zmei pe teren propriu, clujenii sunt modești în deplasare. Până acum, toate jocurile externe din Liga 2 au fost pierdute de formația lui Adrian Falub!

Niciuna dintre cele două formații nu a bifat până acum vreun egal.

REPETIȚII REUȘITE ÎN CUPĂ
Ambele formații au izbutit să se califice, mai departe, în Cupă, trecând miercuri de formații din cel de-al treilea eșalon. Mioveniul a învins lejer la Sporting Liești, cu 3-0, iar ”U” a trecut, la limită de Progresul Spartac București.

În aceste jocuri au fost odihniți mai mulți jucători, în primul 11 din amintitele partide neregăsindu-și locul jucător experimentați precum Ayza și Năstăsie, respectiv Abrudan și Goga.

Interesant va fi duelul goleadorilor: Balint, respectiv Gavra, ambii cu câte cinci reușite.

Pronostic : pauză sau final 1 – cotă 2,21

Lasă un răspuns