DISTRIBUIȚI

Joi 13 septembrie 2018 , de la ora 16:30 , pe Stadionul Municipal din Miercurea Ciuc , Csikszereda se va duela în runda a IV a din Cupa României cu Areostar Bacău .

Csikszereda evoluează în Liga a III a din România (Seria 5) , După cele trei etape scurse ocupă poziția a 3 a cu 6 puncte (două victorii și o înfrângere ) . În prima etapă s-a impus cu 4-0 , în deplasare în fața celor de la Olimpic Cetate apoi a venit o victorie pe propiul teren , 3-1 cu Odorheiu Secuiesc în runda precedentă din campionat Csikszereda a fost învinsă de Avântul Reghin cu scorul de 1-0 . În Cupa României , Csikszereda a trecut în turul precedent de Hărman , formație pe care a învinso cu scorul de 2-0 .

De cealaltă parte , Aerostar Bacău este o formație ce a a promovat în Liga a 2 a , în aacest sezon , iar după șase etape disputate are cinci înfrângeri și o remiză , 1-1 cu MetalulGlobus . În Cupa României , Areostar Bacău a trecut de Ceahlăul Piatra Neamț cu scorul de 4-1 .

De șapte ori s-au duelat cele două formați în istorie , șase dueluri s-au consumat în Liga a III a și un meci s-a jucat în Cupa . În cele șapte dueluri directe , Aerostar Bacău s-a impus de patru ori , de două ori cele două formații au remizat iar în ultimul meci disputat anul acesta între cele două formații Csikszereda s-a impus cu scourl de 3-0 .

Pronostic : victorie Csikszereda – cotă 2,40

Lasă un răspuns