DISTRIBUIȚI

Cinci eșecuri la rând în toate competițiile are Politehnica Iași, iar viitorul lui Flavius Stoican pe banca moldovenilor este tot mai incert. Cu toate acestea, cel puțin la nivel oficial, tehnicianul care a dus Iașul în ”play-off” în ediția trecută are în continuare parte de susținere.

După ultimul meci oficial, pierdut cu Viitorul acasă, în Cupă, după loviturile de departajare, Stoican a părut destul de enigmatic: ”Nu cred că soarta mea depinde de rezultatul meciului cu Universitatea Craiova. Dar dacă se consideră că nu e în regulă să continui, atunci cu încredere și cu zâmbetul pe buze putem să ne despărțim”.

Meciul Politehnica Iași – Universitatea Craiova se joacă vineri, 2 noiembrie, de la ora 21:00, în etapa a 14-a din Liga 1.

DINAMO, ULTIMA VICTIMĂ ÎN CAMPIONAT
Ieșenii (loc 11, 14 puncte) au pierdut toate ultimele patru meciuri din Liga 1, nereușind să marcheze decât un gol în această perioadă. Dinamo este ultima formație care a fost învinsă de Politehnica: 0-1 la Iași, în 21 septembrie.

Mai mult, trupa din ”orașul celor șapte coline” are un palmares negativ contra craiovenilor: doar patru victorii, o remiză și opt înfrângeri. De notat este că Universitatea a câștigat cu același scor, 2-1, în ultimele două vizite la Iași.

ANTRENAMENT ÎN CUPĂ PENTRU OLTENI
După un reconfortant 3-0 pe terenul Astrei Giurgiu, craiovenii lui Devis Mangia au câștigat cu 4-1 în optimile Cupei, la Turnu Măgurele. Koljic și Mateiu au fost introduși în partea secundă, după ce gazdele conduceau cu 1-0 la pauză.

Craiovenii (loc 3, 22 de puncte) au al doilea atac al elitei, cu 23 de goluri, cu patru mai puține decât FCSB. ”Alb-albaștrii” au câteva recorduri interesante după turul campionatului: au beneficiat de cele mai multe penalty-uri (9) și au înscris cele mai multe goluri după faze fixe (10). De asemenea, Mitriță este golgeter la zi, cu nouă reușite, la fel ca stelistul Gnohere.

Universitatea nu a pierdut niciunul din cele șapte ultime jocuri în toate competițiile.

Pronostic : X2 & sub 4,5 goluri – cotă 1,55

Lasă un răspuns