DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 11:00, la Brăila, se întâlnesc două formații cu obiectivele diametral opuse. Gazdele, Dacia Unirea, țin strâns de ”lanterna roșie”: doar patru puncte au la activ, în vreme ce Chindia vrea să revină în bătălia pentru zona promovării. Dâmbovițenii au 14 puncte, sunt pe locul 8 și sunt mai liniștiți după ce au trecut acasă de Farul, runda trecută, cu 5-1.

GAZDELE, FĂRĂ VICTORIE ȘI CEI MAI TAXAȚI DE ARBITRI
Dacia Unirea Brăila nu are nicio victorie, constituind, împreună cu Farul Constanța, cea mai slabă apărare a campionatului, cu 22 de goluri primite. Mai mult, dunărenii sunt și cei mai vulnerabili la capitolul penalty-uri. Nu mai puțin de șase lovituri de pedeapsă au fost dictate împotriva lor, fiind ”lideri” până acum, la acest capitol.

Brăila vine după un egal, 2-2 la Metaloglobus, și după un eșec, 1-3 în Cupă, contra lui Dinamo București.

Mai mult sau mai puțin surprinzător, Brăila nu a marcat decât un singur gol acasă, în eșecul, 1-2 cu Ripensia, din runda inaugurală!

EȘEC NEAȘTEPTAT ÎN PRIMĂVARĂ
Chindia a pierdut neașteptat în primăvară, 0-1 la Dacia Unirea, chiar dacă brăilenii trăgeau din greu pentru a se salva, iar târgoviștenii erau în cursa promovării. Poate fi momentul unei revanșe, mai ales că atacantul Cristian Cherchez pare a fi în revenire, ajungând la șapte goluri în campionat.

Miercuri seara, Chindia a pierdut în Cupă, 0-1 contra campioanei CFR Cluj, într-un meci disputat pe terenul din Mioveni.

Pronostic : victorie Chindia – cotă 1,40

Lasă un răspuns