DISTRIBUIȚI

Brăilenii sunt formația cea mai năpăstuită a Ligii a doua. Recent intrați în insolvență, dunărenii continuă să țină strâns de ”lanterna roșie”. Fără victorie în acest sezon, au acumulat doar patru puncte și au cel mai slab golaveraj din Liga a doua, 7-27.

Înainte de etapa a 11-a, în meciul programat miercuri, 10 octombrie, de la ora 15:00, ASU Politehnica stă comod la mijlocul clasamentului, cu 14 puncte.

PERIOADĂ BUNĂ PENTRU „ALB-VIOLEȚI”
ASU Politehnica a devenit, treptat, o trupă echilibrată, după un start mai șovăielnic. ”Alb-violeții” au acumulat șapte puncte în ultimele trei etape. Este drept, în ultimul meci, acasă, au câștigat cu Farul cu 1-0 după ce adversarii au rămas fără un jucător, eliminat deja în minutul 2!

Sub comanda lui Cosmin Petruescu, cei de la ASU s-au transformat într-o trupă pragmatică. În ultimele șase meciuri oficiale, din campionat și Cupă, în meciurile bănățenilor, după 90 de minute, nu s-au marcat mai mult de două goluri.

PATRU DUELURI ANTERIOARE
Până acum, oponentele de miercuri s-au confruntat de patru ori. Timișorenii au câștigat meciurile disputate anul trecut, ambele la limită (3-2 la Brăila și 2-1 în Banat). În 2016-17, Dacia-Unirea a câștigat acasă cu 4-1 și a remizat pe Bega, 1-1.

ACASĂ, CATASTROFAL PENTRU BRĂILENI
În duelurile jucate acasă în toate competițiile din acest sezon, gazdele au reușit să scape neînvinși o singură dată, pe 18 august, când au scos un 0-0 cu UTA. Brăilenii nu au reușit să marcheze vreun gol în ultimele două meciuri de campionat (0-1 cu Chindia și 0-4 cu Energeticianul).

ASU Politehnica a acumulat până acum patru puncte externe, contra unor echipe din a doua jumătate a clasamentului: 2-1 la Aerostar și 1-1 la Daco-Getica.

Pronostic : sub 3.5 goluri – cota 1.36

Lasă un răspuns