DISTRIBUIȚI

Brăilenii sunt formația cea mai năpăstuită a Ligii a doua. Recent intrați în insolvență, dunărenii continuă să țină strâns de ”lanterna roșie”. Fără victorie în acest sezon, au acumulat doar patru puncte și au cel mai slab golaveraj din Liga a doua, 7-27.

Înainte de etapa a 11-a, în meciul programat miercuri, 10 octombrie, de la ora 15:00, ASU Politehnica stă comod la mijlocul clasamentului, cu 14 puncte.

PERIOADĂ BUNĂ PENTRU „ALB-VIOLEȚI”
ASU Politehnica a devenit, treptat, o trupă echilibrată, după un start mai șovăielnic. ”Alb-violeții” au acumulat șapte puncte în ultimele trei etape. Este drept, în ultimul meci, acasă, au câștigat cu Farul cu 1-0 după ce adversarii au rămas fără un jucător, eliminat deja în minutul 2!

Sub comanda lui Cosmin Petruescu, cei de la ASU s-au transformat într-o trupă pragmatică. În ultimele șase meciuri oficiale, din campionat și Cupă, în meciurile bănățenilor, după 90 de minute, nu s-au marcat mai mult de două goluri.

PATRU DUELURI ANTERIOARE
Până acum, oponentele de miercuri s-au confruntat de patru ori. Timișorenii au câștigat meciurile disputate anul trecut, ambele la limită (3-2 la Brăila și 2-1 în Banat). În 2016-17, Dacia-Unirea a câștigat acasă cu 4-1 și a remizat pe Bega, 1-1.

ACASĂ, CATASTROFAL PENTRU BRĂILENI
În duelurile jucate acasă în toate competițiile din acest sezon, gazdele au reușit să scape neînvinși o singură dată, pe 18 august, când au scos un 0-0 cu UTA. Brăilenii nu au reușit să marcheze vreun gol în ultimele două meciuri de campionat (0-1 cu Chindia și 0-4 cu Energeticianul).

ASU Politehnica a acumulat până acum patru puncte externe, contra unor echipe din a doua jumătate a clasamentului: 2-1 la Aerostar și 1-1 la Daco-Getica.

Pronostic : sub 3.5 goluri – cota 1.36

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSportul Snagov – CS Balotești , miercuri 10 octombrie 2018
Articolul următorDaco-Getica București – Areostar Bacău , miercuri 10 octombrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns