DISTRIBUIȚI

Miercuri, 10 octombrie, de la ora 15:00, joc de zona ”nisipurilor mișcătoare” în Colentina. Daco-Getica este pe locul 13 înaintea rundei a 11-a, cu 11 puncte, în vreme ce băcăuanii sunt pe poziția a 18-a, cu șapte puncte. Doar două victorii acasă, în 2018!

BUCUREȘTENII, DOAR DOUĂ VICTORII ACASĂ
Daco-Getica se descurcă foarte greu în 2018, pe teren propriu, indiferent de divizia în care activează. Bucureștenii nu au decât două victorii acasă: 1-0 cu ACS Poli (16 martie, Liga 1) și 2-0 cu UTA (5 august, Liga 2).

Mai bine merge treaba pentru fosta Juventus în deplasare, acolo unde au scos până acum o victorie și două remize.

Trupa lui Marius Baciu a scos un rezultat bun în ultima rundă. Duminică, Daco-Getica a devenit prima echipă care nu a pierdut în acest sezon pe terenul Universității Cluj, remizând cu 1-1 pe ”Cluj Arena”.

Unicul gol a fost reușit de golgheterul Adrian Voicu, ajuns deja la opt reușite stagionale.

GOLURI ȘI REMIZE MULTE
Duminică, s-a confirmat statistica meciurilor celor din Colentina care arată că în jocurile celor de la Daco-Getica se marchează de către ambele echipe. Practic, în ultimele nouă meciuri oficiale ale bucureștenilor, ambele trupe au marcat cel puțin o dată!

Daco-Getica este echipa cu cele mai multe remize din Liga 2, 5, nu mai puțin de trei ori consemnându-se scorul de 1-1.

OPT GOLURI PRIMITE ÎN 180 DE MINUTE
Aerostarul lui Cristi Popovici a revenit în zona inferioară, după două meciuri în care a ieșit șifonată: 0-5 la Petrolul și 0-3, acasă, cu Mioveni.

O singură dată au plecat neînvinși din deplasare băcăuanii, în acest tur, după un 1-1 la Metaloglobus. În ultimele trei jocuri externe, Aerostar a primit nu mai puțin de 12 goluri!

Este primul duel oficial între cele două formații.

Pronostic : ambele marchează – cota 1.68

Lasă un răspuns