DISTRIBUIȚI

Daco-Getica București și ASU Politehnica Timișoara se reîntâlnesc după un an și jumătate, în eșalonul secund, într-un meci programat sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 11:00, în etapa a 9-a din Liga 2.

În ediția 2016-17, cea în care Daco-Getica, pe-atunci Juventus, promova la pas în Liga 1, bucureștenii administrau cel mai sever eșecîn contul lui ASU Politehnica, de la preluarea clubului, în 2012, de către Druckeria alb-violetă: 5-0. În retur, bănățenii își luau revanșa, învingând acasă cu 2-1.

DACO-GETICA: DOUĂ GOLURI PRIMITE ÎN FIECARE DIN ULTIMELE 5 MECIURI
Bucureștenii sunt foarte fragili la capitolul defensiv: în fiecare dintre cele cinci meciuri oficiale au luat câte două goluri: 2-2 cu Pandurii, 3-2 cu Metaloglobus, 1-2 cu Rapid, 2-2 cu Chindia, 1-2 la Energeticianul Petroşani!

Un handicap serios pentru echipa antrenată de Marius Baciu este absența golgeterului Adrian Voicu (7 goluri). Acesta a fost eliminat în ultima etapă, în eșecul cu 1-2 de la Petroşani.

Daco-Getica este pe locul 12, cu 9 puncte.

ASU, PRESTAȚII FOARTE BUNE CU MIOVENI ȘI SEPSI
Timişorenii vin în Colentina după două jocuri excelente. În campionat, ASU Politehnica a trecut de Mioveni, ajunsă în calculele promovării, cu 1-0. Interesant, și celelalte trei victorii din campionat și Cupă, în acest sezon, au fost obținute cu scoruri la limită: 1-0 cu ”U” Cluj, 2-1 cu Aerostar și 2-1 cu Ripensia (Cupă).

Marți, ASU Politehnica a pierdut, la Timișoara, cu Sepsi, în Cupă, doar la loviturile de departajare: 3-5, după ce scorul a fost 1-1 la capătul celor 120 de minute regulamentare. Bănățenii pregătiți de Cosmin Petruescu sunt cu un loc peste Daco-Getica: poziția a 11-a, cu 10 puncte.

În vederea acestui meci, ASU Politehnica are mai multe incertitudini în lot. Experimentații Mera, Scutaru și Poparadu au fost menajați în Cupă, din motive medicale, iar Ignea, marcator cu Sepsi, a ieșit marți accidentat de pe teren.

Pronostic : pauză sau final 1 – cotă 1,83

Lasă un răspuns