DISTRIBUIȚI

Remiza Petrolului de miercuri, 0-0 acasă cu CS Mioveni, a fost picătura care a umplut paharul în ceea ce privește soarta tehnicianului Leo Grozavu. Vineri, 19 octombrie, acesta din urmă a fost demis din funcție, și la presiunile suporterilor care-l contestau de câteva săptămâni, interimatul urmând să fie asigurat de Octavian Grigore, una dintre legendele clubului ploieștean.

Rezultatele sub așteptări din campionat și eliminarea prematură din Cupa României, contra modestei FC Tunari, au fost fatale pentru Grozavu.

Cu această ocazie, conducerea i-a reprimit în lot pe jucătorii Bolboașă, Antoche și Arnăutu, recent excluși de Grozavu din lot din motive disciplinare.

Daco-Getica – Petrolul se joacă duminică, 21 octombrie, de la ora 14:00, în etapa a 13-a a Ligii 2. Fosta Juventus este pe locul 12, cu 15 puncte, iar prahovenii sunt pe poziția a 6-a, cu 22 de puncte.

MECI MAI GREU DECÂT PARE PENTRU ”GALBEN-ALBAȘTRI”
Petrolul a pierdut ultimele două jocuri externe, 0-3 cu FC Argeș și 2-3 cu Universitatea Cluj.

Daco-Getica are un parcurs stabil: a scos trei egaluri de 1-1 și a câștigat un meci în ultimele patru partide. Trupa din Colentina este regina remizelor din Liga 2, bifând până acum șase egaluri, patru dintre ele cu scor de 1-1!

De știut: fosta Juventus București a marcat cel puțin o dată în fiecare din ultimele 11 meciuri oficiale!

VOICU, GOLGHETERUL LIGII 2
Ionuț Voicu (Daco-Getica) este golgheterul la zi din eșalonul secund, cu nouă reușite. Oaspeții de duminică au destule motive de teamă, mai ales că Daco-Getica vine după un egal, 1-1, la Pitești: ”O să încurcăm multă lume care vrea să promoveze”, a avertizat antrenorul Baciu după amintitul joc.

Dincolo, Petrolul încă așteaptă ca Toto Tamuz să ajungă la parametrii fizici optima, atacantul israelian nereușind să înscrie în cele patru meciuri bifate de la revenirea la Petrolul.

Pronostic : X2 si peste 1.5 ggoluri – cotă 1.40

Lasă un răspuns