DISTRIBUIȚI

Danemarca și Serbia și-au asigurat deja calificarea în grupele principale ale Campionatului European de handbal feminin din Franța, dar meciul direct programat marți, de la ora 22:00, are în continuare o miză deosebită. Punctele câștigate în acest joc se vor contabiliza în Main Round.

MECI CU BĂTAIE LUNGĂ PENTRU DANEMARCA

Danemarca are maximum de puncte după primele două etape, după ce a învins Suedia cu 30-29 și Polonia cu 28-21. Nordicele pleacă mai departe cu cel puțin două puncte, dar încă un succes cu Serbia le-ar oferi o perspectivă foarte interesantă la acest turneu final încă din prima săptămână. Starea de încredere din cadrul echipei este în continuă creștere, iar selecționerul Klavs Bruun Jorgensen a reușit să închege și un prim „7”, chiar dacă a fost nevoit să o înlocuiască pe Stine Jorgensen din echipă, din cauza problemelor medicale. Apoi, portarul Sandra Toft și-a intrat în mână, după ce a terminat meciul cu Polonia cu 16 intervenții și un procentaj de 48%.

ÎN CE APE SE VA SCĂLDA SERBIA?

Serbia a pierdut în ultimele 5 secunde partida cu Suedia (scor 21-22), iar acest aspect ar putea să o afecteze din punct de vedere mental. Mai mult, echipa a depus un efort considerabil în etapa a doua și s-ar putea să conteze la un meci la fel de important cu Danemarca. Liderul Andrea Lekic nu a fost în cea mai bună formă în primele două jocuri, având doar 4 goluri din 11 aruncări, adică un procentaj de numai 36%. Pentru Serbia, lucrurile sunt cât se poate de simple înaintea partidei cu Danemarca: dacă va câștiga, își mai face iluzii pentru o clasare în Top 6-8, dacă va pierde, în Main Round va avea mai degrabă jocuri mai relaxante, dar și fără mari perspective.

DIFERENȚĂ DE NOUĂ GOLURI LA ULTIMUL MECI

Cele două naționale s-au întâlnit pentru ultima dată la Mondialul din 2015, unde Danemarca s-a impus cu 29-20. Și penultima confruntare, care a avut loc cu un an mai devreme într-un turneu amical, s-a încheiat cu un succes la fel de clar pentru nordice, scor 32-20.

Pronostic : victorie Danemarca – cotă 1,50

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFranța – Muntenegru , marți 4 decembrie 2018
Articolul următorFC Voluntari – Hermannstadt , marți 4 decembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns